Toch nog wat gedaan!

Niet verwacht, maar toch gelukt! Een 'kastje'! Het was niet zoveel werk hoor, maar toch ben ik blij dat het gedaan is. Vandaag deed ik het memobord in de wc. Misschien vraag je je af waarom ik een memobord in de wc heb hangen.. Daar hang ik alle kaarten, stukjes uit de krant, knipsels, foto's die ik krijg enz. Ook de jongens hebben boven hun nachtkastje zo'n memobord, waar ze hun eigen (school) werkjes op kunnen hangen. Zo blijft het verder aardig vlak hier beneden. Ik heb liever geen spullen aan m'n deuren of kasten geplakt. Ik vind het rommelig staan en ik wordt er zelf erg onrustig van. Toch wil ik dat de werkjes van de jongens een plekje krijgen om te 'pronken'. Daarom deze memoborden! (Een verjaardagscadeautje of moederdagcadeautje staat overigens wel een poosje op het nachtkastje ;-)).
Soms heb je van die tijden dat alles maar aan het memobord gehangen wordt, en deze overbevolkt wordt. Zoals dit:

 
Dus haal ik eerst alles er maar eens af! Mooi is 't ie he? Zelfgemaakt!

 
Ik zocht alles even uit en hing nog een paar dingen op. Wat foto's van een neefje en nichtje, het menukaartje van gisteren, de zelfgemaakte kerstuitnodiging van onze oudste, een kaart van een oude buurvrouw en een label van een cadeautje wat ik pas kreeg. Het is nu nog wel wat kaal, maar dat kan morgen al wel weer anders zijn!


O ja, dit hing er ook op. Een plaat uit de 'wat handig' geloof ik. Ik vind die huizen zo leuk! Erg gewaagd, maar o zo fleurig!

 
En als laatste nog een fotootje van het wc raampje. Ik bedoel, kijk naar de decoratie! Vandaag gekocht voor 1 euro bij Blokker, omdat er 50 % van de kerstspullen af ging. Vorige week gaf ik de wc een grote beurt en gooide daarbij de zeepketting die daar hing weg. Hij was vies, de zeep gebarsten en lelijk, weg ermee! Maar nu hangt er weer wat nieuws... en dat voor 1 euro!

 
Het raampje is overigens wit hoor.. de foto genomen zonder flitser ;-)
 
Als laatste nog even de 2000 dingen:
- 1 zeepketting
- 21 dingen van het memobord
 
1486 - 22 = 1464
 
Er komt nog veeeeeel meer aan, manlief is de administratie aan het uitzoeken. Yes, yes, yes!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!