En nog een kastje.. eh.. doosje..

Vandaag wilde ik, ondanks de drukte, toch nog even 'wat' doen. Oftewel, een laatje, een kastje, in dit geval: een doosje!

 
Er staat van alles op: 'luiers groot', 'zolder' en positiekleding. Wat zou er nu inzitten??

 
Onderbroeken! Een hele doos vol gekregen ondergoed! Deze doos staat al heel lang op zolder, maar zoonlief vind deze onderbroeken niet fijn. Hij heeft er een paar in de bak met oude kleren liggen. Hij heeft nog weleens een ongelukje, en dan is het weleens handig om zo'n onderbroek achter de hand te hebben. Verder zitten er te kleine onderbroeken in, die wachten totdat tweede zoon zindelijk wordt. Ik haal eerst alles er maar eens uit..

 
Zoals we dat hier zeggen: 'coupe du troup'. Oftewel 'wat een bende!'. Ik leg eerst alles op maat bij elkaar en zorg dat de 'elastiekloze' onderbroeken op een aparte stapel gelegd worden. De kleine maatje mogen blijven, van de andere bewaar ik er een stuk of 4. Maar wat doe je dan met de rest? Naar school! Zoonlief had laatst een onderbroek 'van de juffrouw' aan, zonder elastiek. Arm kind. Nu hebben ze in ieder geval weer genoeg voorraad!

 
En dit zit er nog in. Kom op E. tijd om zindelijk te worden! :-)

 
Wil je weten waarom ik juist dit doosje deed? Laatst hebben we de zolder opgeruimd. Dit doosje 'zou ik nog wel een keer doen'. Je weet hoe dat gaat he.. Daarom heb ik 'm er nu toch maar bijgepakt, weg is weg! Dit is de 'oogst' van afgelopen dag(en):
 
2000 dingen:
- 3 producten uit de koelkast (overstuur)
- 26 onderbroeken (ong. 20 voor school en 6 voor de kliko)
- 1 hemd (voor school)
- boekenlegger (niet mooi meer)
 
1608 - 31 = 1577
 
En we gaan weer verder!


Reacties

  1. Nou school is er best blij mee, denk ik. Vooral de laatste maand, met al dat buikgriepgedoe....een broek van juf, moet niet gekker worden :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!