Vakantie geboekt! (doel 79/101)

Eén van de doelen op m'n 101 doelenlijst, een vakantiehuisje opzoeken voor de zomervakantie! Doel 79 om precies te zijn. Niet dat ik nu al 78 doelen behaald heb hoor, maar dit doel staat op nr. 79, vandaar.


Vorig jaar zijn we in februari een midweekje naar Volendam geweest. Je kunt het hier (klik!) en hier (klik!) terug lezen. Dit was onze laatste vakantie omdat we in de zomer zijn verhuisd (klik). Ook had manlief op dat moment geen werk en hadden we geen auto (klik). Een vakantie zat er dus niet in. Al gaf het niets, we waren gewoon op vakantie in ons nieuwe huis.


Nu manlief weer werk heeft, én weer een auto van de zaak heeft bedachten we dat we dit jaar wel op vakantie zouden kunnen gaan. Manlief heeft in de zomervakantie 4 weken vrij, heerlijk he?! En als je dan toch aan het nadenken bent over een vakantie, ga je ook maar eens googlen. We keken voor een huisje in Duitsland of Frankrijk. Manlief wilde weleens naar Italie. Maar helaas.. de prijzen liegen er niet om.. wat een geld!


Dus dachten we nog maar eens na over de vorige vakanties. Wat was nu een hele fijne vakantie? Ik wist het direct.. de vakantie in Tiendeveen in 2012. Manlief was het met me eens, dat was een heerlijke vakantie!


A. was nog klein, een maand of 3. We boekten laat omdat ik wilde wachten totdat de baby geboren zou zijn. In Tiendeveen, op de camping waar vrienden ook vaak gingen staan, was nog een stacaravan vrij. Het was een week prachtig weer, we aten drie keer op een dag buiten, B. en E. hobbelden de camping over en paps en mams kwamen helemaal tot rust. A. was nog zo klein dat hij in een muggententje op de bank sliep:Bij de camping was een klein meertje waar we als campinggasten gratis konden zwemmen:


Zo simpel kan het dus zijn! Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders het vaak ook naar hun zin! Daarom gingen we op zoek naar een camping. Niet in Tiendeveen, maar in Zeeland. En dat is gelukt! We hebben een stacaravan gehuurd voor een week. Wel één met 5 bedden deze keer, want A. in een tentje op de bank leggen gaat niet meer lukken :). En nu maar hopen dat het mooi weer is!


En dus bij deze: doel 79 behaald! Het begin is er!

Reacties

 1. Hoi Helma,
  Welkom in Zeeland!
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat jammer dat je Italië laat 'schieten'! Via de juiste sites, betaal je voor een vakantie in Italië minder dan voor een vakantie in Nederland. Echt waar :)
  Dus, als je interesse hebt: ik wil je gerust de weg wijzen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik zeg geen nee, Annemieke! Wil je me een mailtje sturen? gezinsleven@ gmail . com
   Dank je wel!

   Verwijderen
 3. Ow heerlijk Zeeland.Altijd leuk en gezellig daar. Volendam daar had ik het laats nog over wil daar graag ook nog eens terug. Net als Giethoorn staat ook nog steeds om mijn lijstje. En ja als de kids plezier hebben hebben de ouders dat ook. Voor kids is en blijft een camping geweldig. Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!