Ik lees graag bij.. (1)

Hoeveel blogs lezen jullie? Ik aardig wat, maar hoeveel precies? Geen idee.. Dat er veel leuke blogs zijn hoef ik jullie niet te vertellen. Met deze nieuwe 'rubriek' wil ik een blogster in het zonnetje zetten! En nee.. dit is niet gesponsord! Het staat ook niet op een bepaalde volgorde, zo van, de eerste is het leukst, en de tweede bijna - leukst, enz. Het is vooral bedoeld als aanmoediging om door te gaan!


Vandaag kies ik voor de blog van Julia van Gezinsleven. Ja.. je ziet het goed.. gezinsleven! Julia blogt vanaf mei 2014 en wist niet dat er toen al een blog bestond met deze naam. We hebben er een poosje geleden mailcontact over gehad. Ik vind het niet erg en wil de naam van mijn blog niet veranderen, dus laten we het zo.


Julia schrijft over haar gezin, haar 'belevenissen' als thuisblijfmoeder, recepten, geloof en zo af en toe een DIY. Ze schrijft een aantal keer in de week een nieuw blogje wat heel gezellig over komt. We hebben heel wat gelijkenissen, daarom vind ik het zo leuk om haar blogs te lezen.


Eén van haar leukste DIY-blogs vind ik het zeeppompje, dat is er één die ik zeker ga onthouden! Haar blog over suikervrije cake en koekjes staat hoog op mijn verlanglijstje om eens te proberen! Verder vind ik haar rubriek 'mama onderzoekt' erg leuk.


Julia, leuk dat we mee mogen kijken in je gezin, in je doen én in je laten en ga vooral zo door!

Reacties

 1. ik lees ook heel graag blogs,heb er heel wat in mn lijst staan die ik volg,maar ik ging eens kijken in mn lijst welke er nog actief waren ,ik kan er bijna 20schrappen die al niet meer bestaan(maar weet niet hoe ik dat moet doen om die te verwijderen).ik heb de indruk dat de laatste tijd er heel wat mensen mee stoppen,jammer,of die ook heeel lang wachten om eens nog wat te posten en dan heb ik ook geen zin meer om ze verder te volgen.ik zal julia's blog ook eens bekijken.veel bloggenot en de uwe blijf ik volgen,knipoog!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is herkenbaar ja, ik volg ook een heel aantal 'lege' blogs, maar weet ook niet hoe ik ze moet verwijderen :( Fijn dat je me blijft volgen, Debora!

   Verwijderen
 2. Nou wat lief zeg! Super leuk. Dank je wel. Ik hoop nog heeel lang te blijven bloggen. Jij ook heel veel succes met je blog! Liefs, Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om Julia hier "tegen" te komen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!