Tuin en wat moois in de keukenvensterbank!

Eén van m'n 101 doelen was het besteden van de intratuinbon (doel 87). Deze kregen we 1,5 jaar geleden en lag al die tijd in m'n nachtkastje. Ik kwam 'm pas ineens tegen en wist niet eens meer dat we 'm hadden! Omdat ik niet wist hoe lang deze geldig was leek het me handig om 'm snel te besteden. Dat deden we vandaag. We kochten hederaplanten voor het betonijzerrek aan de achterkant (doel 37) en een mooie bloempot voor in het keukenraam (doel 94).
Wat een mooie he? Het is net alsof er een zak omheen zit, hij is wat jute-achtig. Kijk:
Manlief pootte gelijk de kruidenplantjes die ik haalde. Ik had namelijk bedacht dat ik in plaats van een kruidenbad (doel 33) een grote pot in de keuken wilde. Dat is makkelijker.


Vorige week maakte m'n broer de voortuin af. Manlief pootte vandaag de violen die we bij welkoop kochten. Daarmee zijn de doelen 34 en 35 ook gedaan. We twijfelen wel over die sprieten vooraan bij de straat. Ze zijn gepoot omdat ze bij het huis horen maar mooi zijn ze niet. Wie weet poten we in het voorjaar een ander hegje. Maar vooralsnog vind ik het prima zo.
Het is fijn dat ons huis zo stukje bij beetje meer af begint te raken!

Reacties

 1. Wat ziet jullie huis er gezellig uit met die shutters! Weet je wat voor een heg het is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marike! Die shutters zijn trouwens luiken, maar hebben inderdaad de uitstraling van shutters. En die heg.. geen idee!

   Verwijderen
 2. Wat heb je een leuke bloempot in het keukenraam!!! Hier kocht ik kortgeleden ook twee nieuwe potten voor in het keukenraam van ons nieuwe huis....exact dezelfde!

  Zijn jullie niet verplicht o M de heg die bij het huis hoort te laten staan? Wij hebben hier een zgn instandhoudingsplicht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O echt? Leuk zijn ze he?
   Nee volgens mij hebben wij dat niet, maar goed dat je het aangeeft, ik zal het eens nakijken.

   Verwijderen
 3. Wat een mooie pot voor in het keukenraam! Handig die kruiden erin, zo heb je ze meteen onder handbereik! En wat een mooi huis hebben jullie trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie een mooi huis. En erg mooie spullen gekocht voor de bon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig met die luiken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie potten. Komen aan die sprieten in het voorjaar geen bladeren? Liguster lijkt het.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik heb geen idee wat het is, maar we laten ze staan om te zien wat het wordt ;-)

   Verwijderen
 7. Mooi huis hoor! Heb je al gezien wat die sprieten in het voorjaar / zomer gaan doen, misschien wordt het nog wat moois.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toen ik je 101 dingen lijstje zag dacht ik al de bon van Intratuin kan worden besteed aan de bloempot/bak voor het keukenraam ;-) erg leuk tuin is ook netjes geworden, wat de sprieten gaan worden ben ik ook benieuwd na! Zelf heb ik vorige week ook wat groen in huis gehaald, manlief verbaasd :-) Het is de eerste keer in ons trouwen! Ineens hou ik ervan :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!