101 uitdagingen!

Je herkent het vast wel, die avonden dat je tegen elkaar zegt: 'o, dat moeten we nog doen', en 'ik zou weleens dit..of dat.. willen doen'. Of zelfs: 'dat hadden we veel eerder moeten doen'.  Dat overkomt ons nou ook wekelijks! En mij zelfs bijna dagelijks.. Daarom besloot ik een 101-doelen-lijst te maken met allemaal dingen die ik 'ooit nog eens wil doen'. Gewoon, als stok achter de deur en om terug te kunnen zien wat we/ik nu eigenlijk allemaal wel gedaan hebben. Natuurlijk gebeurt er genoeg, maar er is vaak nog zoveel over dat je niet eens meer ziet wat er wel gedaan is. Misschien vraag je je af of 101 doelen niet teveel is: nou, dat ligt eraan. Ik geef mezelf (bijna) twee jaar de tijd. Tot D.V. 1 januari 2018. Ik hoop dat ik dan veel van m'n lijstje afgestreept heb.


De lijst vind je hier. Ik maak er een tabblad van zodat je mee kunt kijken. Sowieso wil ik er af en toe over bloggen.


Sommige doelen vragen misschien wat verduidelijking:


Doel 38: na de verhuizing zijn de lampen opgehangen maar niet schoongemaakt, dus zitten er allemaal vingers op. Ik kan er zelf niet bij, dus of manlief moet het doen, of ik moet een grotere huishoudtrap kopen.
Doel 40 en 41: ons is geadviseerd om de verwarming en de luiken buiten in de autowas te zetten. Dat is nog niet gebeurd, een punt van aandacht dus!


Heb je nog vragen over de doelen? Stel ze gerust!

Reacties

 1. Leuke lijst, er staan makkelijke dingen op maar ook lastige! succes! Gr. Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel eerlijk: vreselijk zo'n lijst. Wellicht werkt het voor jullie wel maar ik zou me alleen maar erdoor opgejaagt voelen. Er moet al zoveel en dan moet je ook nog je lijst voor een bepaalde datum afwerken. Niet mijn idee van een leuk en ontspannen leven. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O nee, ik vind het heerlijk! Anders komt er van al m'n plannen niets terecht..

   Verwijderen
 3. Dat is een doel op zich, wat een lijst. Ik ben wel benieuwd hoe je het er af brengt.
  Het gaat als maar door vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee meid~! Ik weet dat jij er wel relaxed mee om gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig zo'n lijst, maar daar ben je wel even druk mee. ! Je zegt 2 jaar, maar tot 1 jan 2017 is toch nog geen jaar ????

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!