Kringloopgeluk!

Op m'n camera kwam ik een aantal foto's met kringloopvondsten tegen die ik nog heel graag wilde laten zien! Vorige week zaterdag ben ik weer een paar uurtjes weggeweest, samen met een vriendin. We scoorden allebei wat leuke dingen:
Twee eierdopjes. We hadden er maar twee, wat voor ons genoeg was. Maar sinds A. de eieren heeft ontdekt eet hij ook elke week een eitje. Nu is een eierdopje niet per se noodzakelijk natuurlijk, maar leuk is het wel, en al helemaal als ze van Jip en Janneke zijn! Prijs: 20 cent per stuk :-)
Strijkkralen. Gek genoeg hadden we die nog helemaal niet in huis! En met de vakantie in het vooruitzicht dacht ik dat de jongens het wel leuk zouden vinden. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten: 1 euro.
Ik kocht maar liefst 3 puzzels voor E. Hij puzzelt enorm graag en daar ben ik blij mee. Op de één of andere manier ben ik dol op dit soort puzzels. De platen op zich, maar ook de kleur en vrolijkheid die ze uitstralen, geweldig!
110 kaarten.. ja.. je leest het goed 110(!) kaarten! In het blogje van morgen zal ik er een aantal laten zien. Totaal heb ik er denk ik rond de 5 euro aan uitgegeven.
M'n allerlaatste aankoop: een PIP - portemonee. Wat een schatje he? Voor die ene euro kon ik 'm niet laten liggen.


Wat was jouw laatste kringloopaankoop?

Reacties

 1. Eén euro voor een pIPJE. Nee. Goed gedaan ! Mooie vangst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi toch zulke koopjes. Mijn laatste koopjes waren een driekwart zomerbroek(nieuw) voor 1,50 en 5 kaartjes dmc borduurgaren voor 50 eurocent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Wat een geweldige puzzels! En die mokken vind ik ook leuk. Ik kocht de laatste keer ook mokken en puzzels ;). Altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke dingen vond je !strijkparels daar kunnen ze hun uren mee bezig houden en allerlei dingen maken ,zelfs voor aan de kerstboom.er zijn ook grote dikke te koop daar speelt mn kleinkind van 3jaar nu heel graag mee.mooie eierdopjes!en waw,jaloers op al je kaartjes!en je pipportemonnee,want nieuw is pip erg duur!dus....goed geschoort!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!