Extra klusjes week 6

Maandag bedacht ik dat het toch wel erg fijn zou zijn als de hele kledingkast van E. en A. schoon en netjes zou zijn, dus begon ik aan de bovenste twee planken:
Nu is de bovenste plank niet zo'n probleem. Daar liggen normaal gesproken de extra dekens, maar omdat deze nu op bed liggen ligt er dus alleen een hoes. Plank 2 is een ander verhaal. Daar liggen de shirtjes.. maar het is wat rommelig geworden. Ik haal alles eruit, sorteer shirtje voor shirtje en leg terug wat weer terug mag:
Een goed begin, dacht ik zo!


Dinsdag gaan we weer verder:De blouses en de bak met ondergoed deed ik al in week 4, nu de rest!


Kijk, dat ruimt op! Eén jas mag naar m'n zus. De ander naar beneden. En verder ruimde ik alle spullen op op de goede plek.

Woensdag maakte ik de eerste la schoon. (foto maakte ik maandag al..)


Alle sokken, alle onderbroeken en hemden, alle pyjama's, ja echt alles heb ik in m'n handen gehad!


Ook hiervan ging een deel weg. En mocht je je afvragen of de spuugdoekjes rechts bovenin nog niet weg kunnen.. nee.. daar knuffelt E. mee ;-)

Donderdag was de la met broeken en truien aan de beurt:


Dat was hard nodig! En zeg nou zelf.. als alles netjes in de kast ligt is het toch veel fijner om kleding uit te zoeken voor de volgende dag!


Vandaag, vrijdag, bekeek ik de inhoud van de draadmand onderin de kast. Hierin bewaar ik kleding van E. dat uit de kast van B. komt. Er ligt vrijwel geen kleding voor A. in omdat E. en A. niet zoveel in lengte verschillen en de kleding dus gelijk van de één naar de ander kan.


Ik legde de kleding er weer netjes in en vond zelfs nog een trui van A. die naar beneden was gevallen.


En blij dat ik ben! Het is me mooi gelukt! De kledingkast is schoon!

Reacties

 1. Heerlijk gevoel, nu zo houden natuurlijk :) Ik maak ook graag mooie stapeltjes (op kleur zelfs), maar vaak duurt dat neit lang....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker zeg, dat het weer wat opgeruimd is. Ik heb deze week de kast in de woonkamer opgeruimd, wat een werk zeg! Ik hoop het nu ook bij te (kunnen) houden en regelmatig een kast te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je keurig gedaan zeg! Heerlijk zo'n opgeruimde kast!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig hoor. Ziet er weer keurig uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!