Gratis schooltas!

Via de site van ouders van nu (klik) kun je een schooltas aanvragen. Heb je een kind tussen de 3,5 jaar en 12 jaar dan kun je 'm gratis aanvragen.


Ik deed het ook, het duurde even voordat ik de codes binnen had en was al bang dat het mislukt was, maar gisteren kwamen ze dan toch binnen! Vandaag haalde ik de tasjes op. Meestal ben ik een beetje sceptisch over zulke acties. Vaak is het één en al reclame, en ja, er zat ook wel reclame in, maar ook:
..een Donald Duck, potloodjes, stickers, een schrijfboekje en een cadeaupasje t.w.v. 2,50 euro, te besteden bij de Bruna. De jongens blij, ik blij ;-).

Reacties

 1. Ik heb het tasje ook begin dit schooljaar aangevraagd. zoon was erg blij met de Donald Duck en het tasje is handig voor het regenpak. Ik heb ook nog de etui aangevraagd, was wel 4 euro verzendkosten ofzo. Maar leuk met eigen naam als cadeautje als hij straks naar groep 3 gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit vind ik een erg leuk gratis cadeautje! In tegenstelling tot die babydozen die je ook gratis aan kunt vragen en die voor 75% gevuld zijn met reclame - die vraag ik dus gewoon niet aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aha leuk,bedankt voor de tip,ik heb de ts ook aangevraagd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!!! Heb ze meteen aangevraagd voor de kinderen!! Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, jammer dat zoonlief nog net niet oud genoeg is :(

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!