Pinterest, zitten, school, verjaardag

Ik heb mee aangemeld op pinterest. Thuis heb ik ook overal memoborden, en er hangt ook altijd wat op! Digitaal lijkt me het ook wel handig. Ik zie zo vaak iets leuks.. :-). Nu heb ik alweer wat om uit te vogelen, want alles is in het engels! Heeft één van jullie ook pinterest? Gebruik je het vaak?

Verder gaat hier alles z'n normale gang, met hier en daar een uitspatter. Jongste zoon heeft vandaag in de box gezeten, met een hele boel kussens achter hem. Normaal gesproken heeft hij een katoenen luier om. Maar in combinatie met een spijkerbroek zit het best strak, en kan hij dus niet zitten. Vanmiddag een papieren luier omgedaan en z'n pyjamabroek aan nee, we doen niet aan pyjamadagen :-)  en viola! Meneer vond het heerlijk en heeft een hele poos gespeeld. Iemand nog tips om te zitten met een katoenen luier?

Vanavond ging ik met onze tweede naar school. We mochten hem al gaan aanmelden, terwijl hij vrijdag pas 3 jaar wordt. De tijd gaat snel.. ik weet nog als de dag van gisteren dat hij is geboren.. in 1,5 uur tijd nog wel. 't Was voor ons ook maar een kleintje, 8 pond :-).

Zoals ik al zei, tweede hoopt vrijdag jarig te zijn. Vrijdagmorgen komt de overbuurvrouw met drie kinderen en m'n schoonmoeder. Zaterdag komt er veel visite. Dat wordt dus bakken! Ik zit er stiekum aan te denken om ook maar wat koeken te kopen. Ik ben moe, en eigenlijk heb ik helemaal geen zin om zoveel te bakken. Maar omdat onze tweede ook veel liever koeken eet dan taart, maak ik ook deze verjaardag dus koeken. In ieder geval boterkoek met appel en stroopwafelcake (deze keer een kant en klaar mix gekocht). En verder? Muffins? Iemand een idee? Of toch maar wat 'koopkoeken'..

Reacties

  1. Muffins zijn heel makkelijk te maken, en snel klaar. Je kan ze in allerlei variaties maken. Ik gebruik altijd een recept van Rudolph van Veen. Lukt eigenlijk altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja vroeg he dat aanmelden van school,ik moest mijn zoon van net 2 al aanmelden op school,wat goed dat je jongste kan zitten,leuk he.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Cakejes zijn ideaal. Ik heb er een recept op mijn blog staan wat binnen 2 minuten klaar is. Dan hoeft het nog maar een half uurtje in de oven. Voor de feestelijke toets maak je glazuur van poedersuiker en versier je het geheel met wat chocolade vlokken, vruichtenhagel of versiersel. Geen gedoe met marsepein of fondant, je wou snel klaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat jongste zo goed kon zitten! Helaas heb ik geen oplossing, dochterlief droeg hier pampers en rokjes, dus dat gaf geen problemen...

    Wij hebben dochterlief ook pas opgegeven voor school, ze moet ook in maart nog 3 worden. Wat zijn het dan eigenlijk nog kleine pukkies hé?!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb nog geen pinterest, zit er ook wel eens over te denken.
    En hier mag jongste dochter binnenkort ook aangemeld worden voor de basisschool. Ze hoopt eind mei pas 3 te worden.

    Voor makkelijke taart doe ik ook wel eens een pak appelkruimeltaart, en dan als vulling zo'n blikje vlaaivulling. Snel gemaakt, en echt lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. haha, ja 2 jaar....maar moetje horen: m'n schoondachter wilde al voor!!! de bevalling naar 2 scholen. Nu is onze kleindochter geboren en nu zegt ze dat het echt moet gebeuren, stel je voor dat ze straks 4 is en ze dan nergens terecht kan: dan heb je echt een probleem ☺

    Enne: cupcakes of een kwarktaartje doen het altijd goed, hoor.

    trainingsbroekjes (zo kun je de pyjamabroek ook noemen)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. o en pinterest heb ik een poosje geleden aangemaakt, maar ik ga een keer naar m'n zus voor instructies ☺

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!