Kriebels

Ik heb kriebels, en niet zo'n klein beetje ook.. ik kan er zelfs niet van slapen! Het volgende probleempje is dan ook nog dat het meerdere kriebels tegelijk zijn :-). Schoonmaakkriebels bijvoorbeeld.. ik heb inmiddels al heel wat kastjes onder handen genomen en ben allang over m'n 10 kastjes voor deze maand heen. Alles moet eraan geloven. Ik heb gisteren, toen ik de speelgoedmand schoonmaakte, ook maar gelijk de abrick - blokken in de wasmachine gedaan, ze zijn heerlijk schoon geworden. Vandaag deed ik de douche en bedacht dat ik m'n 'echte - nep - planten' ook wel even gelijk kon douchen. En zo gaat het door.. schoonmaakkriebels dus.. Niet eens zo verkeerd hoor! Daarbij heb ik ook kriebels wat de financien betreft. Ik zit bijna bovenop m'n exceldocument om te kijken wat ik precies uitgegeven heb, en waar ik nog kan besparen. Hmm.. ook niet zo heel erg fout, het is tenslotte één van m'n goede voornemens!
Dan hebben we nog de kleurkriebels. Ooit de blog gelezen van mama van vijf? Als je van kleur houdt is het echt een aanrader. Een poos terug schreef ik (geloof ik) dat ik het in huis rustig wilde houden, maar o, wat twijfel ik daar nu aan! Stiekum moet ik lachen om mezelf. Mijn moeder houd ook zo van kleur, en ik vond dat vroeger vreselijk! Kreeg ik weer zo'n jas van Jozef, zoals we dat weleens noemden. Maar nu... ben ik net zo..

Soms 'plagen' de kriebels elkaar. Dan wil ik allemaal leuke 'kleurtjes' kopen, maar bestrijd de 'financienkriebel' dat. En nu? Nu doe ik vooral veel inspiratie op en onthoud dat. Over 2 weken ga ik met een vriendin 'rommelen', wie weet wat ik dan weer tegen kom!

Nog één ding recht zetten: gelukkig geen last van luizenkriebels :-).

Reacties

 1. Ha ha, heel herkenbaar, ik wordt momenteel stevig geplaagd door nesteldrang :-) Alles, maar dan ook echt alles wordt uitgezocht, gesopt, geboend tot dat ik niet meer kan, en dan de volgende dag weer verder.
  Ik werd niet goed van al die onrust in m'n hoofd en heb nu dus voor honderd en één dingen lijstjes gemaakt: een schoonmaaklijst wat er voor half feb. af moet zijn, per dag een lijstje wat er gedaan moet worden (maak ik de avond te voren zodat ik nog een beetje slaap) boodschappenlijstjes etc. etc. Als het eenmaal op een lijstje staat heb ik in elk geval iets meer rust in m'n hoofd...

  Enne... die kleurtjes: hier zeg ik het ook steeds rustig te willen houden, maar nu we effen behang hebben op de slaapkamer (taupe kleur) heb ik snel gebloemde gordijnen gemaakt, het werd zo saai... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een linkje maken doe je zo: als je een nieuw bericht typt zie je in de werkbalk erboven een knopje voor "link". Dan krijg je een apart schermpje, daar kun je het adres intypen (kopieren/plakken via een tabblad, zo gedaan) en op de bovenste regel kun je dan zelf iets typen zoals je wilt dat het weergegeven wordt.

  Ik was eerst bang dat je berichtje over luizen ging, maar wat een geruststelling...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zulke kriebels wil ik ook wel, helaas heb ik daar nog geen last van... Uitleg voor een linkje plaatsen heb je al, zie ik! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dit vind ik wel leuke kriebels, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. succes met die kriebels,ik ben ook al 2 dagen bezig met schoon maken,maar zo als jij gelukkig nog niet,eerst maar eens mooier weer worden denk ik.


  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He, die kriebels herken ik. Vorige week gestart op zolder. Een heleboel spullen apart gehouden, op prikbord van zeelandnet gezet en zelfs nog wat verkocht. De rest wordt vrijdag opgehaald door de kringloop. En ja.... ook hier moeten de kastjes er allemaal aan geloven. Volgende week ga ik verder op onze slaapkamer.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!