Marktplaats

Ik heb marktplaats weer helemaal gevonden! Soms heb ik van die vlagen, dan zet ik alle overtollige spullen erop. Nu heb ik dus zo'n vlaag :-). Lekker hoor, de eerste dingen zijn al verkocht! Ik heb al 6,5 jaar een account op MP. Het begon met een boekenkast die leeg moest. Allemaal oude romannetjes.. en ik zette ze allemaal op MP. Een hele dag ben ik ermee bezig geweest.. en ik heb er uiteindelijk 1 verkocht :-). Wist ik veel dat er al zoveel romannetjes op MP staan? Maar na verloop van tijd ging het beter. Ik verkoop er echt van alles op: kleding, lampen, speelgoed, meubels... Kopen doe ik ook af en toe. Het is voor mij helemaal niet goed om een avondje achter MP te zitten, ik vind zoveel dingen leuk! Er zijn echter dingen die je beter wel 2e hands kunt kopen, omdat ze:
- nieuw te duur zijn
- je er soms maar een klein poosje mee hoeft te doen.

Vorige week kocht ik ook iets 'van dien aard'. Ik heb een bakfiets waarin voor de jongste een babyschaal in zit gemonteerd. Nu is onze jongste nogal een grote vent, en past hij er bijna niet meer in. Tijd voor een peuterschaal dus! Hij kan nog niet zitten, dus kan absoluut nog niet zo op het bankje. Ik heb er één gekocht voor 36, 50 euro, incl. verzendkosten. Nieuw kosten ze 60 of 70 euro. Ik ga er vanuit dat onze jongste over een jaartje wel goed kan zitten, dus verkoop ik 'm dan weer. Stel je voor dat ik 'm nieuw had gekocht, dan krijg je er misschien de helft maar voor terug.. en dat voor een jaartje..
De babyschaal is overigens ook van MP. Ik ga deze nog niet verkopen. Misschien dat ik in de toekomst nog een keer op ga passen op een kleintje, dan is deze nooit weg. En als ik de hele bakfiets ga verkopen, dan is 't ie mooi compleet!
De laatste dingen die ik verkocht waren een positierokje en een vestje van MEXX. En nu maar hopen dat er nog meer verkocht wordt!

Reacties

 1. Leuk om te lezen! Ik ben laatst juist bedonderd! Had een boek gekocht en die kwam nooit aan...mevrouw zou het geld terug storten maar er nog niets van gezien..erg jammer! Maar de meeste verhandelingen zijn idd erg leuk!
  Groet Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, ik heb de ervaring dat ik beter via Zeelandnet kan verkopen dan via Marktplaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via Marktplaats kopen doen we nog wel eens, met name kleren voor dochterlief. Als het grotere aankopen zijn gaan we kijken/ ophalen zodat je niet te veel risico loop. Verkopen vind ik vaak maar omslachtig: zo veel mensen die dan ineens niet meer reageren etc., dat doen we dus ook niet zo vaak...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nu bezig met een fiets voor dochter. Wij kopen echt heel vaak tweedehands.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaa wij zijn ook gek op marktplaats hoor

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!