Uitje dierentuin en 'ons restaurant'

Afgelopen zaterdag maakten we nog maar eens gebruik van ons abonnement, we gingen naar de dierentuin! Nu heb ik daar al eens eerder over geschreven, maar het was gewoon een leuk middagje en heb ik nog wat leuke foto's, daarom nog maar een blogje. De jongens mochten kiezen waar ze wilden kijken. Onze oudste wilde naar de zeeleeuwenshow. Manlief ging met ze mee, terwijl ik even opwarmde in het restaurant met onze jongste. Helaas heb ik hier dus geen foto's van.
Onze tweede zoon wilde naar de krokodillen. Op de één of andere manier is hij helemaal gefascineerd door die beesten. Steeds weer als we gaan kijken vraagt hij: 'ze bijten niet he, mama, ze doen helemaal niet hap, hap'. En toch maar weer kijken ;-).


En zo ziet onze kleine man de krokodil ;-)


Het blijft grappig om te zien dat de kinderen bij aankomst altijd eerst even naar de grote vijver willen met koikarpers. 'Wat hebben die vissen voor bijzonders wat ze willen zien?' denk ik weleens.Verder zagen we nog veel meer dieren natuurlijk. Geen idee wat dit is, maar hij zag er wel schattig uit.


Deze aapjes hadden het ook koud volgens mij... met z'n drieen op een kluitje.


O ja, nog een wens.. een ritje met de monkeyrail, oké, gaan we doen jongens!


En kijk nu eens.. een baby-aapje! Hoezo nieuwsgierig?!


Bij de krokodillen lag ook nog dit mooie dier, nog nooit gezien daar!


Ook nog even langs de tijger die net langs het water liep, zodat ik 'm goed kon fotograferen.


En ja, moeders had ook nog een wens. Ik wilde naar de leeuwen! Heel gek, we zijn al een keer of 8 geweest denk ik, maar altijd liepen we aan de verkeerde kant langs de leeuwen, zodat ze ons nog nooit opgevallen waren. Het viel me op toen ik pas de kaart aan het bestuderen was.. Nou, wat was dat fantastisch! Hier zie je het mannetje met één van de vrouwtjes 'spelen'. Hij gromde nogal, was het blijkbaar niet met haar eens.


Na ons rondje dierentuin kwamen we nog een keer langs de leeuw. Wat een fotomodel! Hij zat daar netjes en keek rond. klik - klik - klik hoorde we alle camera's. Zie je z'n schaduw in het water? Prachtig dier he?


De jongens hadden in het restaurant en in de overdekte speeltuin mensen patat zien eten en dachten dat de patat hier vast veel lekkerder was dan thuis. Nee jongens, helaas, daar geven we niet aan toe! We hebben een alternatief thuis bedacht.. dus speelden we 'restaurantje'.


De bakjes en vorkjes hadden we nog liggen van een uitje met de kerk, kwam nu goed van pas. We hadden zelfs kleine zakjes zout en een servet! Prachtig vonden ze het, en de patat was bij nader inzien thuis ook wel erg lekker!

Ah! Zie je dat tafelkleed van ons? Mooie KLEURTJES he??


Reacties

 1. Wat een gezelligheid zo met die bakjes thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, dat baby aapje!
  En wat een goed idee om op deze manier thuis patatjes te eten, die ga ik onthouden voor als kleine man groter is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi foto's! Leuk zo'n abonnement: ik kan me voorstellen dat je dan veel makkelijker gaat.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!