Zaterdags rommelochtendje!

O, wat was het heerlijk, dat rommelochtendje, samen met m'n vriendin! Voordat we naar de eerste schuur gingen, moesten we nog even een doos met tijdschriften ophalen die ik via MP had gekocht. 50 tijdschriften voor 5 euro. En dan praten we over ariadne at home en landlevens e.d. Heerlijk! Ik heb voorlopig weer leesvoer genoeg! We gingen naar een schuur waar we nog nooit geweest waren. Dat bleek een goed plan! Ik kocht er twee plastic zakken met duplo. Tenminste.. de bovenste laag was duplo. in de ene tas bleek ook nog de boerderij van fisher - price en een auto met vouwwagen van fisher - price in te zitten. De grondplaat (zo'n grote) kreeg ik er gratis bij. Totaal 10 euro.. Ook nog een halve vuilniszak met soldaatjes, tankjes, straaljagers e.d. gekocht, voor 5 euro. Ik zag ook nog een mooie mand, die ik meenam om 'm te kunnen vullen als kraammand. Een vriendin is over 6 weken uitgerekend, en ik ben een kraammand aan het maken. De spullen had ik al wel, maar nu dus ook een mand. wel zo handig! Op naar de volgende! Een Dorcaswinkel, een dorp verderop. Het is een enorme schuur, met dus enorm veel 'rommel'. Ik kocht er 12 CD's (ja, echt, TWAALF), een voetenzak voor de jongste voor in de bakfiets en twee superleuke bordjes, totaal 14 euro. De bordjes zullen binnenkort wel voorbijkomen op 'gekleurde woensdag'. :-) Nog één schuur te gaan! Een hele hal met 'rommel' van een muziekvereniging. Ik kocht er een politiehelm en een jerrycan voor de jongens. Totaal 1,50 euro. Na al dat geshop gingen we lunchen. Onze mannen doen dat ook zo af en toe om even bij te praten enzo. Ze vonden dat wij dat ook weleens konden doen. Nou.. het was Heerlijk!

Thuisgekomen moest er natuurlijk van alles worden bekeken. Manlief kreeg gelijk 'kriebels', hij houd niet van kringloopwinkels. Ik lach er maar een keer om, ik heb ervan genoten! De jongens vonden de aankopen prachtig! Ik maakte vast wat legerspulletjes schoon, dan konden ze daar vast mee spelen. De duplo ging in de wasmachine en is inmiddels droog. Zometeen ga ik de rest doen. Dat moet je er dan wel weer voor over hebben he.. dat schoonmaken :-).

Wat was jouw laatste tweedehandsje?

Reacties

 1. Mijn glazen theepot:)
  Oh nee de broek van mijn zoontje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooo super goed geslaagd dus,wij zijn ook dol op kringloop,mijn laatste tweedehandsje was een soort krantenbak van stof,erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat ben je goed geslaagd! Mijn laatste 2e hands was een jurkje (van een duur merk) met vest en shirt voor een paar euro via MP. Staat haar helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!