Rommelen en koopjes

Zaterdag is het weer zo ver! Ik ga een ochtendje 'rommelen' met m'n vriendin. We bezoeken dan een aantal tweedehands- en kringloopwinkels. En weet je.. ik heb er zo'n zin in! Even een ochtendje wat anders doen dan schoonmaken, verschonen, wassen, strijken, de vaat, enz. Meestal als ik terugkom heb ik het gevoel van: 'heerlijk, ik kan er weer tegenaan!'.

Toch zijn er meer dingen die ik leuk vind. Ik moest nog even naar AH, en die zit hier in een kleine winkelcentrum. Ik stapte ook even de blokker in, en kocht 2 siervazen en 4 paarse kaarsen. Bij kruidvat kocht ik voor 1, 20 euro een shirt voor onze oudste en een sportpakje voor 1,50 euro. Hij voetbalt ontzettend graag, en vind zo'n pakje helemaal te gek. Nou, voor 1, 50 euro vind ik het ook prima. Ook kocht ik wasnetjes. Ik bedacht vandaag dat ik de gordijnen wilde wassen. Die moeten in een wasnet, die ik meestal van m'n schoonmoeder gebruik omdat ik zelf niet zo'n grote heb. Nu heb ik een pakje van 3 gekocht bij kruidvat voor 1,50 euro, dus kan ik gordijnen wassen.. Verder kocht ik alvast een cadeautje voor m'n zusje. Een schrift waar je recepten in kan schrijven en een 'to do' boekje. In het receptenschriftje schrijf ik alvast één recept en geef de producten die ervoor nodig zijn er alvast bij. Kosten totaal (met bakspullen) 5 euro (ongeveer).  Leuk cadeautje, toch?

Ga jij nog wat leuks doen dit weekend?

Reacties

 1. Wat een leuk idee, zo'n bakschriftje met recept! Ga ik onthouden als cadeautje!
  Ik houd er ook van om lekker te snuffelen in kringloopwinkels etc., maar omdat we maar een klein huis hebben ga ik er bewust niet vaak meer naar toe... :-)
  En dit weekend? Voorlopig lig ik nog gestrekt door een flinke griep, dus ik ben bang dat het een weekend met 'niks' wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O heerlijk, lekker snuffelen bij de kringloop. Ik gun me er niet zovaak tijd voor, en dat is maar goed ook ;-).
  Wat een leuke dingen kom je er soms tegen he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker zo een dagje! Leuke aankopen heb je gedaan voor een goede prijs! Groet Caro

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!