Kringloopgeluk

Zaterdag, tijdens mijn wekelijks bezoek aan de kringloop, vond ik weer wat leuke dingen:
2 mokken/kommen van GreenGate. Ik vind ze zo leuk, maar te duur om zomaar te kopen. Maar ach, bij de kringloop kan het geen kwaad.. 75 cent per stuk ;-)
We willen onze kamer wat gezelliger maken en hebben gekozen voor okergeel als bij-kleur. Waarom we voor deze kleur hebben gekozen hoop ik nog een keer te schrijven. Maar voor nu begrijp je vast waarom ik zo blij was met deze accessoires.
Elke avond lezen we voor. Jammer genoeg greep ik voor B. steeds mis in onze eigen boekenkast. De meeste boeken waren 10+, te moeilijk dus. En sommige boeken, zoals Kruimeltje, vind hij te eng of te zielig. Na het eerste hoofdstuk heeft hij er dan genoeg van, dus zocht ik wat andere boekjes op.
En nu maar hopen dat deze wel goed gekeurd worden!


Hoe vaak kom jij bij de kringloop?

Reacties

 1. Ook eens per week of anderhalf wel zo ongeveer... maar niet op een vaste dag.
  En in de zomer wel minder, dan ben ik te druk in de tuin om elders rond te dobberen.
  Maar het blijft leuk.
  Leuk, om een stel spulletjes in een bijkleur te doen. Benieuwd waarom en laat je nog een foto zien hoe je het neergezet hebt? (hoeft niet hoor maar lijkt me leuk)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat snap ik! Ik ben wel een beetje jaloers hoor op al je plantjes ;-)
   Ik hoop zeker nog een keer een foto te plaatsen, maar ben geen interieur-wonder ofzo hoor, haha!

   Verwijderen
 2. Veel te weinig op het moment. De meesten hier in de buurt zijn inmiddels ook heel duur geworden dus zullen we wat verder moeten rijden als we nog willen hopen op een "gouden" vondst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat herken ik! Ze hebben hier ook een ander systeem voor de boeken waardoor ze bijna twee keer zo duur geworden zijn :-(

   Verwijderen
 3. Hmm onze kringloop is vandaag ook weer open, ik was er vorige week nog. Volgende week maar weer. Ik probeer ook wekelijks te gaan maar vandaag geen zin ;-). Oker is de mode kleur van deze tijd volgens de VT ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, is dat zo? Wij hebben geen tv, dus niet gezien ;-) Ik ben van kleins af aan al gek op geel, en toen we eindelijk een leuke stoel vonden was tie GEEL, dus nou ja, waarom ook niet he?

   Verwijderen
 4. Ik kom er de laatste weken steeds vaker, maar alleen om spullen te brengen ;-) Met de verhuizing voor de deur wil ik geen nieuwe/andere spullen meer in huis halen. Okergeel kom je idd veel tegen de laatste maanden, leuk dat je zo lekker geslaagd bent! Grtz, Esrosa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou ik nou ook eens moeten doen, alleen brengen! Succes met het verhuizen!

   Verwijderen
 5. heel verschillend, maar ik vind het altijd erg leuk!
  Actie is een erg leuk boek, rest ken ik nog niet (maar misschien komt dat nog wel als ik mag voorlezen haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja? Ik ken het boek nog niet maar daar gaat binnenkort verandering in komen denk ik..

   Verwijderen
 6. Ik kom bijna nooit meer bij de kringloop. Hier in de buurt zijn ze allemaal behoorlijk aan de prijs geworden... 'k Ben benieuwd naar de kamer als tie straks af is!
  Oudste hier vindt boekjes ook vaak te spannend of te zielig, v/d Huls eindigt hier steevast in dikke tranen, dus die blijven voorlopig maar even in de kast...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier worden ze er ook niet goedkoper op, helaas. Van de hulst lezen we eigenlijk nooit voor. Ik geloof dat we ook maar één of twee boekjes hebben.

   Verwijderen
 7. vind het altijd leuk,maar ook hier is het aardig duur en deze is echt helemaal niks,zooi dus.
  Maar leuk vind ik het wel hoor. gisteren in een andere geweest en wel leuke dingen. Leuk zomerjurkje voor dochter,voor bij huis voor 50 cent. En een spelletje voor dat geld.Vorig jaar een grote doos ministeck voor 50 cent terwijl het voor 70 euro in holland verkocht werd.
  Kinderen hebben hier een hele stapel boekjes van de bieb meegenomen. Als ze 5 jaar weinig gelezen zijn gaan ze in een doos. For free!! Dus jongste gaat net lezen en heeft dus genoeg. Zelf boeken voor quilten, die normaal tussen de(omgerekend)10 en 20 euro zitten, voor niks nu. Leuk vind ik dat wel. En anders gaat het weer door. Boekjes zijn ook weer leuk voor kleinkinders, waarvan de oudste ook gaat lezen.
  Ben gek van oker, vind dat zo'n mooie warme kleur. en de mokken zijn ook top.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mokken zeg je, ik dacht meer aan bloempotjes. Ik ken het merk niet. Mooi die okergele verzameling. Fijn dat je zo goed slaagde. Wij gaan 1 keer in de week naar de kringloop. We leven van tweedehands. In deze 2 maanden bijna niks in een winkel gekocht, nieten om een stoel te repareren en 2 batterijtjes voor de afstandsbediening van de garagedeur. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. o ja, dat zou ook nog kunnen! Nu zitten er paaseitjes in, dat blijkt ook te kunnen, haha! Zo, dat is nog eens een uitdaging, leven van de kringloop!

   Verwijderen
 9. wij gaan ook regelmatig naar de kringloop,jij bent mooi geslaagd hoor

  fijne pasen

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben e pas nog geweest om boeken voor de schoolbieb te zoeken, ik kwam met een hele stapel boeken terug. En dat terwijl ik erg kritisch ben over hoe ze er uit zien en welk genre ze zijn. Inderdaad ook Hans Mijnders en zelfs een paar gouden griffel die er als nieuw uit zien. Je green gate kopjes vind ik ook erg leuk! Goede vondst zeg! Eigenlijk kijk ik dus alleen maar voor boeken daar.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!