101 doelen update!

Het is hoog tijd om een update te geven van de 101 doelen! Inmiddels zijn er ( mede door ons uitje ) weer wat doelen afgelost.


Doel 16: een kopje kopen voor aan m'n armband. Er hingen al twee kopjes aan, van B. en van E. maar het kopje van A. ontbrak nog steeds. Schandalig, hij wordt bijna 4! En het voelde ook gewoon niet fijn. Maar ja, eerst was de goudprijs heel hoog, toen bleek dat het kopje wat ik wilde (dezelfde als de andere) uit de collectie was en ik de andere niet mooi vond. Daarom kochten we in Leiden een kopje voor aan m'n armband, en ja, het was bijna dezelfde! Alleen de haarkleur is anders, maar dat vind ik minder erg.


Doel 25: 5 x zomaar een kaartje sturen. Dit deed ik al net voor Valentijnsdag, zo kon ik de kaarten ook nog eens gratis versturen (met kus ;-))Doel 59: een keer een nachtje weg zonder de kids, zie hier ons verslag!

Doel 82: een leuk bedankje bedenken voor het oppassen van mijn schoonouders op onze kinderen. Ik kocht een fles heerlijke olijfolie en een bon van Ikea.

Doel 101: een maand max. 2 min. douchen. Dat is GELUKT! Het viel me uiteindelijk nog best mee! 1 keer vergat ik m'n zandlopertje, maar door snel te douchen weet ik zeker dat ik binnen de tijd bleef. Het doel van dit doel (;-)) was om me eraan te laten wennen dat twee minuten douchen genoeg is. En ik weet, het kan, echt! Ik heb met mezelf afgesproken dat ik alleen op zaterdag wat langer mag douchen.

Zo, er staan weer 5 doelen op GROEN!Reacties

 1. Maximaal 2 minuten douchen... Is dat goed te doen? Of moet je je dan echt haasten?

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou een beetje opschieten moet natuurlijk wel, maar het is te doen! Ik was me gewoon zo snel mogelijk, dan heb ik daarna nog tijd om gewoon even lekker te staan ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!