Werk aan de winkel!

A.s. zaterdag vieren we de verjaardag van onze oudste. We hebben de gewoonte om de kinderverjaardagen op zaterdag te vieren. Van 10:00 uur tot 20:00 uur is iedereen van harte welkom. Meeeten kan ook, maar dan heb ik graag dat ze dat wel even doorgeven. Zaterdagmiddag eet er in ieder geval één schoonzusje mee. Gezellig! En ook nog eens heel handig.. m'n diepvries zit vol, en zij neemt de patat mee als ze komt.
Zondag hebben we een ander heuglijk feit te 'vieren', waardoor er weer een huis vol visite verwacht wordt, alweer gezellig!
Voor al deze visite moet er natuurlijk wat lekkers zijn. Zoonlief wilde geen taart op z'n verjaardag. Hij is geen taarteter en wilde het liefst grote koeken. Prima jongen, dat gaan we regelen! Ik heb uitgerekend dat ik voor deze twee dagen ongeveer voor 60 personen iets lekkers moet hebben. Dat wordt bakken! Een lieve vriendin maakt twee stroopwafelcakes, de rest doe ik zelf.
Vrijdag zal ik waarschijnlijk wel een dagje in de keuken bezig zijn. Ik wil namelijk dit maken:
- 12 kwark - frambozen muffins
- chocoladetulband
- 2 boterkoeken met appel
- 12 kruidkoekmuffins

Ik hoop dat ik eraan denk om foto's te maken. Het is de bedoeling dat ik daar volgende week een blog over schrijf. Zijn er nog mensen die belangstelling hebben voor recepten?
Die van de kwark - frambozen muffins mag ik helaas niet geven. Dit recept komt uit een tijdschrift en dat mag ik niet zomaar publiceren. Een fotootje moet wel kunnen denk ik ;-).

Reacties

 1. Oei, niet op facebook zetten dat iedereen welkom is zaterdag :)
  Maar veel plezier alvast en het klinkt lekker al die baksels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier zaterdag en succes met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met al dat bakken. Ik lees je blog graag, daarom heb ik je een award gegeven. Zie mijn blog: http://zeeuws-knoopje.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!