Koopje, kip, kleed

Vanmorgen moest ik echt even naar AH. De melk was bijna op en ik had geen yoghurt meer voor vanavond. Op naar de winkel dus. Daar aangekomen bleek dat de winkel aan het verbouwen was, maar gelukkig mochten we er wel in. Deze week hebben ze best leuke aanbiedingen bij AH. Zo kocht ik vandaag 1,360 kilo spitskool voor 0,49 euro. Nou, dat is echt een koopje! Verder natuurlijk de yoghurt en de melk en nog wat andere groenten. Ik denk dat ik aan het einde van de week nog wat kleine dingen moet halen, maar dan heb ik eigenlijk alles wel weer in huis, lekker!
Verder verschoonde ik vanmorgen de bedden van de twee oudste jongens. Meestal verschoon ik de bedden één keer in de week helemaal (van de jongens dan..) en tussendoor is het nog weleens noodzakelijk dat de molton vervangen wordt. We hebben de laatste tijd steeds last van lekkende luiers. De oudste heeft 's nachts een luierbroekje aan. Niet omdat ik het zo mooi vind, maar voor zijn eigenwaarde. Hij vind het zo erg om 's nachts geen onderbroek aan te mogen dat we nu maar een 'luieronderbroek' voor 'm kopen. Elke ochtend is deze nog nat, dus nee, nog geen onderbroek :(. De tweede heeft luiers van kruidvat. Daar hebben we altijd veel plezier van gehad, maar nu lekken ze steeds in bed. Heeft iemand tips??
We aten vanavond bloemkool met kipfilet. O, wat was het weer lekker. De kipfilet kwam bij de poelier vandaan. Over het algemeen koop ik deze bij AH, maar die lijken steeds 'viezer' te worden, daarom maar eens wat anders geprobeerd. Wat was dat lekker zeg! Voor mij geen AH kip meer..

Inmiddels hebben de twee manden die ik onlangs kocht een plekje gekregen:
Het kleintje in de box, zodat onze kleinste man ook kan spelen als hij in de box ligt ;-)

 
De grote onder de salontafel met die stapel tijdschriften die ik nog moet lezen.. Wel een fleurige boel zo he? Maar deze kant kun je niet zien als je op de bank zit.. Vandaar..

 
En m'n lekkere warme plaid ligt ook weer op de stoel. Ik vind het gewoon mooi en het is lekker warm 's avonds. En o ja, de jongens vinden het ook leuk, die leggen het kleed op de grond, dan hebben ze een boot ;-).

 
Wat heb jij gedaan vandaag?

Reacties

 1. Wij hebben ook kruidvat luiers, maar onze kleine man lekt dan gigantisch door s'nachts, via via hebben we de tip gekregen over pampers simply dry, die gebruiken we nu alleen s'nachts. Hij lekt nog heel soms door, maar de meeste nachten niet (pampers is natuurlijk wel een stuk duurder, maar ze zijn vaak in de aanbieding, en als je ze alleen s'nachts gebruikt valt het wel mee!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke manden zeg! Lekker fleurig.

  Ik heb maandag gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond altijd de pampers van de Aldi goed. Omdat deze winkel niet in onze woonplaats is, en ik er nog maar 1 in de luiers heb 's nachts, koop ik nu gewoon het merk pampers. Ze zijn idd vaak ergens in de aanbieding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beetje late reactie over de luiers misschien, had het zelf ook in de zomervakantie ben toen een maat groter gaan gebruiken en toen was het hier over. hoef je misschien niet gelijk over op dure pampers...
  gr. Anne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!