2000 dingen

Af en toe, als ik een poosje tijd over heb, wat overigens zelden voorkomt, kijk ik eens op andere blogs. Nou ja, blogs die ik normaal gesproken niet lees, zeg maar. Zo kwam ik ergens een blog tegen waarin iemand schreef elke maand een aantal dingen weg te gooien. In haar geval 200 dingen in die maand. Dat is best een goed idee! Ik denk dat het voor mij wel zal werken als ik een stok achter de deur heb. Daarom wil ik in een jaar tijd minstens 2000 weggooien. En weet je.. ik laat het deze keer niet liggen tot 2013.. ik begin NU! Ik zet gelijk in m'n outlookagenda dat ik dit volgend jaar moet evalueren..

Dit zijn mijn regels:
- De dingen die weggaan moeten echt uit mijn huis/tuin gaan en ook niet meer terug komen. (dus geen babykleertjes die mijn zusje leent voor haar baby)
- Een set geldt als één ding, bijvoorbeeld een paar schoenen is één ding.
- Als ik iets wegdoe en er komt gelijk iets nieuws/anders voor in de plaats, reken ik dit niet mee. (bijv. apparatuur wat vervangen wordt).
- De dingen die weggaan mogen ook naar de kringloop, markt of weggegeven worden, als het ons huis maar uit is, is het goed.

Ok, volgens mij waren dit m'n regeltjes wel. Als er iets nieuws bijkomt schrijf ik het er later wel bij!

Wat heb ik vandaag weggedaan:
- 2 fopspenen
- flesje 'krampjesdruppels'
- 7 doosjes medicijnen (over datum)
- 6 lege lego/playmobieldozen

Dit is dus 16 stuks totaal. Nog 1984 dingen te gaan!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!