Een jarige!

Vandaag is onze oudste zoon 5 jaar geworden! Wat een feest is dat zeg! En o, o, wat kunnen ze er zenuwachtig van zijn.. Hij was vanmorgen al om 5:15 uur wakker, en was lekker bij z'n broertje in bed gekropen ;-). Z'n echte feest vieren we pas zaterdag. Ik vind het niks om doordeweeks een kinderverjaardag te vieren. De volgende dag moeten ze weer naar school, dus wil ik graag dat hij op tijd op bed ligt. Nu, dat is vandaag niet helemaal goed gelukt.. het was 8 uur, maar goed, 8 uur is nog niet zo heeeeel erg..
Het kinderfeestje vieren we volgende week woensdagmiddag. Ook zoiets.. hij wil maar één vriendje van school. We hebben al van alles geprobeerd en voorgesteld, maar hij wil echt alleen maar dat ene vriendje. Ik heb me erbij neergelegd, het is tenslotte zijn verjaardag. Trouwens, op school speelt hij ook alleen maar met dat jongetje. Thuis heeft hij ook één vriendje, en die komt ook op z'n feestje. Zijn ze dus met z'n drieen. Nou, dat moet wel lukken denk ik zo..
En ja, als je vijf wordt wil je ook iets stoers trakteren! Het was nog best moeilijk omdat ik wilde dat hij iets trakteerde wat hij zelf ook lekker vind. Hij lust geen slagroom, geen chocola en nog wat van die 'basis' dingen. Uiteindelijk kwamen we uit op 'soldatencakejes'. Vanillecupcakes in een groen papiertje, met groen/gele spikkels en een groene of gele ster. Het was wel een werk, maar wat vond hij ze mooi (en lekker!). Al met al een leuke dag!

Reacties

 1. Gefeliciteerd!
  Wat geeft het dat hij maar 1 vriendje van school wil...dat komt vanzelf wel;)
  En een leuke en heerlijke traktatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte!
  Een klein clubje is ook genoeg voor een vijfjarige.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als hij maar een leuk feestje heeft, toch?
  Van harte gefeliciteerd nog hoor, met jullie zoon.
  Leuke cakejes heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je zoon! Wat zien de cakejes er lekker stoer uit! Fijne dag hoor, zaterdag (en woensdagmiddag natuurlijk...)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!