Schoenen poetsen...

is, zachtjes gezegd, niet m'n hobby. Er zijn weinig dingen waar ik echt een hekel aan heb, maar schoenen poetsen staat echt in de top 5. Dat is ook de reden dat ik het in m'n doelenlijstje voor november heb gezet. Maar goed.. nu kan ik dat doel afstrepen! Deze schoenen/laarzen hadden een beurtje nodig:

 
Zie je wel dat het echt nodig was?! Ik hoef toch niet te gaan vertellen welke ik gedaan heb..?!

 
Zo, deze klus is gedaan! En dan nog wel op vrijdagavond om half 9.. Wat een tijd he..
Het klopt dat er één paar schoenen minder staat.. daar liep manlief al tevreden mee rond te stappen ;-)!

 
Hoe vaak poets jij schoenen?

Reacties

  1. Weet je wat nou wel grappig is.. Dat iedereen het over vrouwen en schoenen heeft en dat er hier 4 paar herenschoenen staan en maar 1tje van jou ;-)maar heerlijk altijd als je dat weer hebt gedaan he! Lekker gevoel.. Bedankt voor je award.. ik ga er zeker op reageren! En nog iets.. : Ik kan niet uitstaan dat jij mij volgt, en miss wel weet wie ik ben. En dat ik niet weet wie jij bent.. haha! Ik ben zo nieuwsgierig he.. Zit al de hele tijd op je foto's te kijken of ik je huis ken. Maar miss ken ik je wel helemaal niet. Zou nog mooier zijn, want dan zit ik hier nieuwsgierig te zijn voor niets!

    Groetjes,
    Alberta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schoenen poetsen, daar houd ik nu echt helemaal niet van! Eerlijk gezegd is het hier meestal manlief die uiteindelijk de schoenen poets, simpelweg omdat ik het maar uit blijf stellen... Maar zo eens in de maand moet het toch zeker wel gebeuren...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!