Praatje

Even bijpraten!
Meestal schrijf ik een blog over 1 onderwerp of een dag. Vandaag maak ik er maar wat van ;-).
Allereerst wil ik 'mijn' volgers welkom heten! Het is erg leuk om te zien dat er steeds meer volgers komen en de pageviews omhoog gaan. Verder vind ik de reacties erg leuk! Zoals op m'n vorige blogje (over oa. Ikea).
Wij gaan graag naar Ikea, maar komen er niet vaak. Mijn idee is, als je er vaak komt, koop je er ook veel! Het is allemaal zo leuk en meestal niet duur. Manlief en ik zaten laatst eens te bekijken wat er bij ons bij Ikea vandaan komt, nou, dat is behoorlijk wat!
Ons hoofdeinde van het bed, de kast op de kamer van de jongens (zo'n heerlijke pax-kast), de complete babykamer, het schoenenkastje, de douchemat, de kastjes in de douche, de complete keuken, de lampjes op de slaapkamer, de voorraadbussen, de afwasborstels, enz. enz. Ja, ik ben fan van ikea ;-).
Meestal, als we dan toch bij Ikea zijn, gaan we koffiedrinken. We nemen altijd onze familypas mee, en dan is de koffie/thee gratis, wat wil je nog meer!

We hebben gelukkig nog steeds vakantie, al is het jammer dat het steeds regent. Tot nu toe hebben de kinderen zich nog goed vermaakt met papa's lego. Morgen hopen we naar de dierentuin te gaan en daarna bij m'n ouders eten. Vrijdag zijn we uitgenodigd om bij m'n schoonouders te eten. Lekker hoor! Dat noem ik nog eens vakantie ;-)!

Verder vroeg ik me eigenlijk af wat jullie het leukste blogje tot nu toe vonden.. laat het me weten!

Reacties

 1. Nou, dat kun je zelf het best te weten komen door naar de statistieken te kijken en dan de berichten. As simple as it is...

  Want ik zou dat echt niet weten hoor, het is allemaal wel leuk, al is het ene bericht interessanter dan het andere.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom eigenlijk nooit bij Ikea. Ooit, jaren geleden een keer met mn schoonzus, voor spullen voor haar huis.
  Het lijkt me best leuk is weer te gaan neuzen en....koffie te drinken!
  Fijne vakantie verder! Geniet er nog even van....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Ikea ook leuk, maar vaak zo druk! Daardoor gaik niet zo vaak.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!