En nog een kastje..

Echt, het kastjes project gaat wel door, al is het maar langzaam.. Ook dit kastje heeft z'n beurtje weer gehad. Hier bewaar ik m'n schoonmaakspullen, dagelijkse medicijnen, tafelkleden, onderzetters, keukenrol, placemats.. en nog wat rommel die er niet in hoort..

 
Wat onhandig eigenlijk he, dat bovenste plankje. Hoe kun je daar nu fatsoenlijk tafelkleden neerleggen! Er is maar één optie: klein vouwen..

 
O, naar dit flesje ben ik op zoek geweest! Uiteindelijk een nieuwe gekocht. Maar goed ook, 't is nog over datum ook, weg ermee!

 
Kijk, dit mag ergens anders naar toe! Gif + spuitbus voor de planten -> naar de schuur, samen met de twee bellenblazers. Medicijnen naar boven in de 'medicijnendoos'. Ben ik even blij dat ik niet dagelijks norit, paracetamol of iets dergelijks nodig heb. (Waarom ligt het hier dan??) En die spulletjes ervoor? In de prullenbak!

 
Zooo, dat is beter! Zie je nu wel dat de tafelkleden wel pasten.. Misschien vraag je je af wat dat boterbakje daar doet? Daar zitten de dagelijkse medicijnen in.. ;-)

 
Al met al blij met het resultaat!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Een kind met nachtangst, en wat te doen?!