Terug van vakantie! (deel 1)

We zijn weer thuis! Afgelopen week waren we een midweekje in Volendam, op vakantie. Wat hebben we genoten! Kijk je mee?

Maandag:
Na het inpakken rijden we richting schiphol. We mogen om 15;00 uur in ons huisje en hadden van tevoren bedacht dat we eerst wel een poosje vliegtuigen konden gaan kijken. Er stond een harde wind, maar dat maakte het juist mooi. De vliegtuigen kwamen scheef naar beneden. Voor de passagiers waarschijnlijk niet echt comfortabel, maar het zag er spannend uit. Net toen we weg wilden gaan vloog manlief de auto weer uit. Er kwam een airbus A380 aan! Snel maakte ik nog wat foto's.


Op naar Volendam waar ik eerst boodschappen deed. Werkelijk, er kon geen kip meer bij in de auto. De kinderen zaten met de boodschappen op schoot en ik kon nog net m'n voeten neerzetten en zat verstopt onder de spullen. Maar goed, we hadden alles wat we nodig hadden! Het vakantiepark was snel gevonden en na nog even wachten mochten we in  het huisje. We hadden van alles verwacht, maar dit niet. het was heerlijk schoon, redelijk nieuw en het uitzicht PRACHTIG!


We deden niet veel meer, die middag. De jongens waren moe, A. wat grieperig. Na het eten hebben we hem direct op bed gelegd. B. en E. mochten wat later maar wilden toch ook al snel naar bed.

Dinsdag:
4:45 uur... Jongens zijn wakker! En als ze eenmaal wakker zijn, slapen ze niet meer, dus vandaag ook niet. Ze hebben zichzelf wel vermaakt, maar toch is het niet fijn. 's Ochtends gaan we met z'n allen naar het zwembad. Na de lunch gaan manlief, B. en A. even slapen. Manlief heeft de hele nacht niet geslapen, B. heeft hoofdpijn en A. is nog steeds niet erg fit. Ik besluit om er even met E. opuit te gaan. We lopen samen langs de boten en maken hier en daar wat foto's. Zie je de huisjes met de trapgevels? De onderste verdieping is van 'ons'!

 
We kopen een kaartje voor oma Ans op onze terugweg en gaan weer snel naar binnen om op te warmen.
's Middags rijden we naar Marken. Helaas mochten we niet verder met de auto, dus kochten we een parkeerkaartje en liepen een rondje in het dorp. Naar de vuurtoren kon jammer genoeg niet, het was zo koud!De rest van de vakantie bewaar ik voor later, anders wordt het wel een hele lange blog! 
Vanavond gaan we op tijd naar bed, want hoe leuk de vakantie ook was, echt lekker geslapen hebben we niet. Maar goed, volgens de jongens hoef je in de vakantie ook niet te slapen ;-).

Reacties

 1. Wat een prachtig uitzicht vanuit ' jullie ' huisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nou helemaal zin om naar Volendam te gaan. Wat ziet het er leuk uit zeg. En jullie hadden prachtig weer zo te zien.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waar hebben jullie die vliegtuigen gespot?
  wij wonen redelijk dicht bij schiphol , maar zo dichtbij komen wij nooit.
  ( ik kom nooit verder dan schiphol zelf , wat niet handig is want dat is eigenlijk veel te groot
  gr monique
  ( mooie foto's van de vakantie)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!