Marktplaats

Vorig jaar verkocht ik op MP voor 500 euro, en nog een beetje meer wat direct in de spaarpotten van de jongens ging. Mijn doel voor vorig jaar was ook 500 euro, en ik ben er best een beetje trots op dat ik dat gehaald hebt. Voor dit jaar staat een bedrag van 100 euro gepland. Inmiddels zijn al veel spullen verkocht en verkoop ik alleen nog maar 'prul', oftewel, kleine dingen van een paar euro. En vanwege de verhuizing na de zomervakantie zal er ook niet zoveel van komen.


Dit jaar verkocht ik al voor.. 0 euro.. :-( Tijd om weer eens wat spullen op MP te zetten! Ik wil toch heel graag mijn doel voor dit jaar ook halen! Mocht je een handje willen helpen? Rechts bovenin staat een link naar mijn winkeltje. Je bent van harte welkom, ook al kan ik je niet begroeten.


Het geld dat ik eraan verdien leg ik apart om leuke dingen mee te kunnen doen, als extraatje bij de boodschappen of om geld achter de hand te hebben als bijv. de kapper komt.


De spullen van de jongens die ik verkoop, bijv. speelgoed dat ze met hun verjaardag hebben gekregen, daarvan gaat het geld gelijk in hun spaarpot, voor later.


Heb jij enig idee voor hoeveel geld je verkocht hebt om Marktplaats? En wat doe je met het geld?

Reacties

 1. Leuk, en best veel! Ik verkoop ook op marktplaats. Probeer wel voor minimaal 7,50 of meer te verkopen, omdat ik anders baal van mijn inspanningen. Of soms vele mails zonder resultaat.
  Opbrengst dit jaar, rond de 50 euro. Ik zet het op een spaarrekening, wil van dat geld een nieuwe bank kopen voor aan de keukentafel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij verkopen sinds een paar weken via marktplaats. Ons huis in zweden is verkocht en een heleboel meubelen en spullen zijn meegegaan naar Nederland. Tot nu toe een 200 euro verdiend. Dat gaat in de vakantiepot. Inderdaad leuke dingen voor doen.

  Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze maand voor €51! Het geld draait gewoon mee in de begroting. Als we het aan het eind van de maand overhouden gaat het naar de spaarrekening voor een extra aflossing op de hypotheek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed gedaan zeg! Sinds december vorig jaar heb ik 250 euro verdiend op marktplaats. Veel huisraad en ook wat kleding verkocht. Niet alles verkoopt makkelijk, als het steeds maar niet lukt gaat het naar de kringloop.
  Wij gebruiken de opbrengst voor de verhuizing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Netjes wat je vorig jaar hebt verkocht! Afgelopen jaar verkochten wij hier ook een kast en een tafel, en ook een coverlockmachine. Dan gaat het hard. Verder ga ik regelmatig door mijn naaipatronen heen, dan verkoop ik weer een stapel bladen of losse patronen. Voor januari staat de teller op 145,- Euro, een kinderpaspop en een daglichtlamp hebben ook weer een nieuwe eigenaar. Het geld gaat hier ook in de vakantiepot, leuke extraatjes!
  Grtz, Esrosa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marktplaats niet zo veel, omdat we er niet (meer) zoveel mee doen, maar B.ol loopt bij ons wel als een tielerier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe niet veel op marktplaats.....Maar, heb nu even bij jou gekeken, en een reactie gedaan...;-)
  Wel houden we eens in het jaar, of soms 2x, opruiming, in huis of schuur, en zetten er dan wel dingen op.
  Maar, breng het ook vaak bij de Kringloop.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!