Volle agenda, gezellige week!

Een volle agenda hoeft niet per se te betekenen dat het geen fijne week is. Dit zijn onze 'hoogtepunten' van afgelopen week, te beginnen bij vorige week vrijdag de 10e.

- Prachtig weer! We besluiten brood mee te nemen als we B. van school halen. We fietsen gelijk door naar het nieuwe huis, waar we in de speeltuin onze bammetjes opeten. We kijken bij het nieuwe huis en mogen, met toestemming van de opzichter, zelfs even naar binnen! Wat is dat leuk zeg! Voor het eerst in je nieuwe huis mogen kijken! Natuurlijk was alles nog kaal en alles beton, maar daar konden we aardig doorheen kijken. Dat komt wel goed! Om nog meer van het mooie weer te genieten besloten we bij m'n schoonouders de kranten op te halen. We dronken gelijk wat en gingen daarna weer naar huis. Zo, dat was weer een ritje van +/- 28 kilometer!- Maandag, 13 april: Manlief brengt de jongens naar school en ik fiets snel naar AH. Als hij thuis komt staan de boodschappen al in de kast. Ik race door de bovenverdieping en hang de was lekker buiten. Ik heb haast want ik wilde 's middags winkelen. Het gebeurd niet zo vaak dat ik winkel, en al helemaal niet voor mezelf, maar bij het uitpakken van de zomerkleding zag ik dat ik niet zoveel fatsoenlijks meer had. Op naar 'het dorp' dus! Ik probeerde het eerst eens bij Miss Etam en Promiss, zonder succes. Ook de H&M en Zara had niets naar m'n zin. Op naar V&D, en ja! Ik kocht er 3 jurken, twee legging, een ketting en oorbellen. Later kocht ik in andere winkels nog drie jasjes en was ik weer helemaal netjes! Ik had ook nog een mazzeltje: bij manfield waren de laatste paar schoenen -70%. Laat er nou net een paar leuke laarsjes bij staan in mijn maat! Van 130 euro voor 38 euro.. Ik ben er superblij mee! 's Avonds kwamen zwager en schoonzusje voor het stukje voor de bruiloft van andere zwager. Een gezellige boel!


- Dinsdag, 14 april: als ik de strijkwas ophaal bij een vriendin heb ik nog een leuk gesprekje met iemand bij haar uit de straat. Zij werkt bij de kledingbank, en dat heeft mijn interesse. Ik krijg van vriendin wat jasjes mee die zij niet meer past. Ik pas er zelf 2, de rest gaat naar de kledingbank. De was strijk ik bij thuiskomst gelijk en ik breng de tas voor schooltijd maar weer terug. Weg is weg, hoef ik daar niet meer over na te denken!


- Woensdag 15 april, een dagje thuis aan de slag! 's avonds halen we de skottelbraai tevoorschijn en maken we heerlijke nasi, die we buiten op kunnen eten. De eerste maaltijd buiten van dit jaar!- Donderdag 16 april: Koffie gedronken bij een andere moeder van school. Dat was gezellig! Ik gun mezelf er meestal niet zoveel tijd voor, maar eigenlijk moet ik het vaker doen. Nou ja, het begin is gemaakt! 's Avonds gaan manlief en ik uit eten voor onze trouwdag van jl. 22 februari. Beter laat dan nooit, en het was zo lekker!
- Vrijdag 17 april: Ik begon weer met een race. Bedden opmaken, 5 wassen draaien en buiten ophangen, 2 bedden afhalen, een monchoutaart maken, speculaascake en koekjes bakken, enz. Om half 12 stond ik weer bij school en fietste ik met B. (en E. en A. in de bakfiets) naar mijn ouders in Elst. Een fietsritje van zo'n drie kwartier waarbij we 'de berg' over moesten. (utrechtse heuvelrug) We aten een broodje mee en gingen rond kwart voor 5 weer terug. 's Avonds kwamen er vrienden, wat weer een heerlijk latertje werd!


- Zaterdag 18 april: Voordat ik ga werken fietste ik langs de Aldi. B. wilde heel graag skeelers en had genoeg gespaard om ze nu te kunnen kopen. Helaas voor mij... de winkel gaat pas om half 9 open, en ik stond er om 10 voor 8. Manlief gebeld en geregeld dat hij ze ging halen en ik door naar m'n werk. Na werktijd snel naar de markt. Het eerste bakje hollandse aardbeien gekocht, mmm! Om half 12 weer thuis. Patat eten en om 1 uur weer weg. Naar Ikea! Dat was lang geleden! M'n vriendin had spullen nodig maar haar man had geen tijd om mee te gaan. Aangezien ze een baby hebben is het wat lastig combineren, maar met z'n tweeen ging het prima! Ik kocht alvast wat voor het nieuwe huis, maar daar hoop ik een andere keer wat over te schrijven.


Hoe was jouw week?

Reacties

 1. Een vol gezellig weekje. Duurt het nog lang voor jullie gaan verhuizen? Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh zeg! Zeker een volle week! Maar zo te lezen (leuk) was er veel prettigs bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een drukke week, ja, maar wel een leuke drukke week;-) leuk hoe je het beschrijft, en zeker leuk dat je even in je nieuwe huis mocht kijken, lijkt al een eind, wanneer word het opgeleverd? Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ons huis hoopt tussen juli en september opgeleverd te worden. Daarna nog wat klussen en verhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!