Verkoop Challenge Update

Vrijdag begon ik met de verkoop challenge. Nu moet ik erbij zeggen dat het bij mij meer een 'opruim challenge' is geworden, maar alles wat ik kan verkopen of weggeven is daarbij mooi meegenomen!

Zoals ik al had verwacht heb ik niets verkocht tijdens de paasdagen. Logisch.. ik kijk zelf ook niet op MP tijdens pasen! Wel is de zak met speelzand opgehaald. De jongens kregen een zak met spekjes, waar ze erg blij mee waren. Zelf koop ik geen spekjes, maar als ze ze krijgen komen ze heus wel op ;-). Geen inkomsten met geld dus, wel met een product, en dat is ook leuk!

Vandaag zette ik weer twee advertenties op MP. (link rechts bovenin!) Eens kijken of daar wat op af komt. Wel reageerde ik bij twee advertenties waar ik een bod had. Tot nu toe nog geen reactie, maar als dat doorgaat heb ik het eerste geld binnen.

Trouwens.. ik heb een tabblad aangemaakt waarop ik de vorderingen bij houdt. Neem gerust een kijkje!

Ik zal wat foto's plaatsen van spullen die ik verkoop, misschien zijn er hier wel mensen die belangstelling hebben! Bieden kan op marktplaats!


Reacties

 1. Het zoontje van een vriendin van mij slaapt altijd met zo'n tiamo knuffeltje. Volgens mij was ze nog op zoek naar een reserve. Ik heb de link in elk geval doorgestuurd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig! Ik doe elke vrijdag een update, ik ben druk met onderhandelen op dit moment! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd naar de uitkomsten van je onderhandelingen. Ik ben ook nog in onderhandeling.. afwachten nog maar!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!