Opruimen!

Het opruimen is hier nu echt begonnen. Na vele pogingen geloof ik dat we nu echt de smaak te pakken hebben! Vandaag zocht ik een hele bak papier uit, waarvan we uiteindelijk maar een klein mapje van overhielden. Manlief is bezig met oude administratie en pakt daarna een volgend klusje. Ik ruimde vanmiddag de plank onder de salontafel op, inclusief krantenbak en biebmand. Heerlijk! Ik had weer wat dingetjes die weg konden, die staan alweer op de weggeefhoek en marktplaats. Ik was zo opruimerig bezig dat ik net m'n twee andere blogs weg heb gedaan. Het komt er gewoon niet van! En mocht ik iets nieuws geprobeerd hebben op kook- of bakgebied, dan lezen jullie het hier wel!


Deze week wil ik heel graag nog wat klusjes afronden. De kapstok moet nodig leeggeruimd, de snowboods kunnen naar zolder en ik wil de bak met schoenen tevoorschijn halen zodat ik kan zien of de jongens nog wat hebben voor de zomer. Laat ik dit maar eens als weekdoel gebruiken.


Hoe staat het met jullie voorjaarsschoonmaak?Reacties

 1. Heerlijk he, als het resultaat geeft! Ik ben ook druk bezig, tenminste elke week wat! Vorige week mn voorraadkast opgeruimd, nu heb ik weer ruimte over😊!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net alles weer op zijn plaats.De gehele beneden verdieping gesausd, plafond en wanden dus alles weer schoon, opgeruimd op z'n plekkie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hé, zo'n frisse voorjaarsschoonmaak. Zo lekker. En voor jullie gelijk ook met het ook op de verhuizing wel lekker, dat je dan de overtollige spullen niet meer hoeft mee te nemen/uit te zoeken. Hier ook zo'n beetje klaar: de zomerkleding is gepast en uitgezocht, kledingkasten geruimd. Het is nog te koud om de sjaals ed te wassen en op te bergen, anders had ik dat ook al gedaan :-) Tuin is weer lekker zomerklaar, nu de zon nog! We zijn nu bezig met de binnenboel opnieuw te schilderen: deuren beneden zijn klaar, lekker fris wit weer. Nu de kozijnen nog en dan naar de 1e etage! Fijne dag vandaag, grtz, Esrosa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik heb ook flink de smaak te pakken, ik rij naar de vuilnisbelt, de plastic afval container en de kledingcontainer en morgen naar de kringloop!!! Weg met die overtollige troep! En voor jouw...heerlijk dat je dat straks allemaal niet hoeft te doen met de verhuizing en zo kun je ook een positieve draai geven aan het feit dat je man thuis is;-) Gr. Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, ik heb hier altijd schoonmaak. Met een oud huis en een man die alles wel kan gebruiken is het een eeuwig durende "strijd". Strijd tussen aanhalingstekens, 't is maar net hoeveel zwaarte je eraan laat hangen. En dat valt in mijn geval gelukkig reuze mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mwoah, het gaat wel ;) Ik twijfel om een stoomreiniger te kopen. Misschien als we tijd hebben straks nog even langs de Mediamarkt ervoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Daar doe ik niet aan mee, maar opruimen kan een goed gevoel geven. Ik ben zelfs momenteel een boek aan het lezen van een Japanse. Dat boek zou echt verschil maken. Bij mij voorlopig niet, maar ik ben dan ook een moeilijk geval ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ehm.... ik ben vooral druk geweest met gedoe met de kinderen en school. Aan een grote schoonmaak ben ik daardoor niet toe gekomen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!