Kleding -jurken-!

Ik werd er gestrest van.. waar moest ik m'n zomerkleding kopen?! Ging ik eerder naar Promiss, failliet. Ging ik naar V&D, failliet. Regelmatig ging ik naar Basiclife, maar de laatste jaren hebben ze kleding die me niet staat. Veel beige, zacht roze, licht blauw, enz. en dat zijn precies de kleuren die me niet staan.


Ik winkel eigenlijk altijd hier in Veenendaal. Maar de keuze wordt steeds minder. Ik stond voor de keuze om óf met de trein naar Utrecht te gaan, óf op internet te neuzen. Het werd 't laatste.


In de zomer draag ik veel jurken. Makkelijk, luchtig en snel droog. Daarom zocht ik naar jurken op het grote web. En ik vond ze! Goedkoop zijn ze niet, maar dat hoeft ook niet. Deze jurken gaan zeker langer mee dan goedkope jurken. Ik vond ze bij King Louie. Ik bestelde er twee, maar dat bleek niet de goede maat te zijn. Ik zond ze terug en kocht er drie voor terug, alle drie in de uitverkoop! Zo viel de prijs uiteindelijk nog wel mee!


Ik kocht deze jurken:


Ginger dress FijiBallet dress RoyaleCross tulip dress Yoru


De eerste jurk zit iets te strak, maar daar wordt aan gewerkt. De tweede jurk heb ik al gedragen en zit heerlijk! De derde jurk is voor de herfst/winter en hangt nog even te wachten op minder weer (wat van mij nog lang mag duren).


Ik ben hier zo blij mee! Dit merk is zeker een blijvertje! Ik heb me voorgenomen om elk jaar een jurk te kopen. Omdat ze lang meegaan (gelezen in recensies) zou meer kleding ook niet nodig zijn.


Dit jaar heb ik nog wat jurken van vorig jaar aan. Eén jurk moet ik echt weg doen, maar één seizoen gedragen maar helemaal wijd geworden. De anderen kunnen nog wel een seizoen (of twee) mee. Verder hangt er nog een rok met een topje, die ik al jaaaaren draag maar nu echt versleten is. De gaatjes zitten er in, maar gek genoeg kan ik er geen afstand van doen. Misschien maar meenemen op vakantie ofzo ;-).


In de folder van de Aldi zag ik ook jurken staan. Ik nam er één mee, en die blijkt goed te passen. Waarschijnlijk ook zo'n 1 seizoensjurk, maar voor 8 euro kon ik 'm moeilijk laten liggen.



Met dit jurkje komt mijn dagelijkse kleding op 5 jurken, 1 rok + top (die dus nodig weg moet), wat hemdjes/topjes voor onder de jurken, wat leggings, en drie jasjes. Ik heb een spijkerjasje, een wit en een rood jasje. Genoeg om mee te combineren. Het kan prima zo! Geen stress over wat ik aan moet, er is gewoon niet veel te kiezen. Nooit geweten dat dat zo fijn kon zijn!

Voor de zondag heb ik een aparte jurk waar ik het witte jasje bij draag.

Al met al vind ik dit al een goede stap in de richting van een 'minder vol huis'. 

Reacties

  1. Ja! Haha! Daar noem je ook een merk! Gaaf hè?! Ik heb er ook een paar jurkjes en shirts van. Zo mooi! En zoals je zelf ook al aan geeft: ze blijven echt mooi. Heel veel plezier ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja! Haha! Daar noem je ook een merk! Gaaf hè?! Ik heb er ook een paar jurkjes en shirts van. Zo mooi! En zoals je zelf ook al aan geeft: ze blijven echt mooi. Heel veel plezier ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ging ik eerder naar Promiss, failliet. Ging ik naar V&D, failliet.
    Hoe herkenbaar! ik zit in hetzelfde spagaat. Jurken durf ik niet zo te dragen, altijd het idee dat het mij minder 'slank' staat.
    Maar jij hebt er leuke jurken bij voor de zomer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. fijn dat de stress daardoor minder is en de jurkjes zijn super leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die jurk van de Aldi is leuk zeg! Die ene groenige trouwens ook. Jammer dat die nog een beetje te strak zit.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. King Louie is zo'n fijn merk. Wel wat prijzig, maar blijft erg mooi. Ik heb ook jurkjes, een vestje, trui en topje van dit merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke jurkjes. Ik ken het merk niet, maar zeker het proberen waard zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie jurkjes zeg... Na de bevalling ga ik heel m'n kledingkast uitzoeken ne lekker winkelen...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn merk inderdaad, ook heel goed tweedehands te kopen, de jurken blijven mooi.
    Heel soms hangt er ook weleens één in de kringloopwinkel, als je echt mazzel hebt, daar kun je de volgende keer ook weleens naar kijken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Helaas zie ik er maar 1 van de 3 maar die ziet er mooi zomers uit. Ik had ook al eens van dat merk gehoord! Ga ook eens kijken maar niet kopen. In de kringloop hangen soms ook mooie.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. O wat herkenbaar! Ben zelf ook nog steeds op zoek. Je zou eens bij Ter Stal kunnen kijken. In de nieuwe folder staan wat jurkjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!