Onze groententuin!

Ik heb al weleens geschreven dat we maar een piepklein tuintje hebben. Er staat een tafel met 6 stoelen, een konijnenhok, 1 kliko en een paar potten met .. jawel.. groente! Kijk je mee?


Het hoekje met de potten.

Wortels

Rocula

Broccoli

Venkel

Rode bieten

Zonnebloem

Courgette


Met uitzondering van de zonnebloem is alles van de moestuinpotjes van AH. Ik hoop dat alles blijft groeien. De spinazie die we hadden is fors doorgeschoten, maar ach.. het geeft ook niet. 't Was maar één plantje, wat te weinig is ;-).

Verder zaaide ik ook nog wat bladsla, die is ook opgekomen.

Meer moeten we niet doen, willen we ook nog buiten kunnen zitten. Behalve aardbeienplantjes dan, die wil ik dolgraag nog in ons tuintje.


Maandag regende het hier echt heel hard, en ondanks dat ik in alle potten gaten gemaakt hebt, hadden we toch water - rocula. We hebben 't maar afgegoten maar moeten nog een keer gaten boren. Het lijkt ook wel of deze sla doorschiet. Iemand hier ervaring mee? Wat hadden we anders moeten doen?Heb jij ook groenten in je tuin staan?

Reacties

 1. Leuk! Wij hebben boontjes en mais in de tuin staan. Tot nu toe gaat het goed, ondanks de nattigheid. Een keer gaten boren in de potten is denk ik geen overbodige luxe, dan kan het overtollige water tenminste weg lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, mijn man doet bij ons de moestuin. Maar wij hebben heel veel plek; die van jouw vind ik heel origineel en goed gevonden!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klein maar toch gezellig en je kunt toch sla eten straks uit je eigen tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je al eens aan een kruidenzak gedacht??? Wij hebben de aardbeitjes ook in zon zak *kun je aan de schutting of achuur hangen.... passen bij ons 16 plantjes in en totaal geen ruimte voor nodig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klein maar wel leuk! En heel wat makkelijker en sneller bij te houden dan een grote moestuin :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, hier geen groente, we hebben de ruimte, maar eigenlijk nooit aangedacht, ik was ook al zo'n kneus met die moestuinpotjes van AH;)
  Het lijkt me wel leuk hoor, lekker zen vooral!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!