Jarig (geweest!) en VT Wonen bonnen besteed!

Gisteren was ik jarig.. en werd maar liefst 30 jaar! Niet dat het lichamelijk anders voelde dan toen ik 29 jaar was, maar in m'n hoofd is het nog steeds een beetje gek. Op de één of andere manier hoor je niet meer bij de jongeren ofzo. Ach, het zal wel wennen ;-)
Ik werd flink verwend door manlief en de boys. Omdat ik graag het huis een stuk leger wil hebben besteedde ik de VT - wonen bonnen die ik GEWONNEN had nadat zoveel van jullie op onze keuken gestemd hadden. Eén voor één kwamen de spullen binnen, die ik vervolgens netjes inpakte voor m'n verjaardag. Het enige wat we echt kochten was een ijsmachine. Vorig jaar stond deze ook op m'n lijstje, maar nu hebben we 'm echt gekocht.We kozen deze ijsmachine omdat deze zelf vriezend is en er dus geen bak in de diepvries hoeft te staan. We testten 'm gelijk, waarom ook niet.. ;-)


Het ijs was heerlijk! Ik maakte 't s'middags zodat het nog een poosje kon uitharden in de diepvries. Het recept kwam van 'uit Pauline's keuken' en is echt een aanrader!

Van de VT - wonen bonnen kocht ik:
Een letterbak:


Hier nog op de tafel, maar hij moet nog aan de muur boven de tafel.

Een IXXI


Plaatje is van internet hoor, mijn ixxi zit nog in de verpakking. Hij komt boven de nieuwe bank, maar die moeten we nog bestellen dus dat zal nog even een paar weekjes moeten wachten.

Een wekkertjeOok dit plaatje is van internet. Het wekkertje dat ik kreeg is helemaal zwart. Het is een flipover klokje, wat betekend dat er in het klokje kaartjes omslaan. Zo leuk! Het wekkertje staat inmiddels te pronken in de letterbak.

En toen waren de bonnen op! Ik ben een hele avond bezig geweest om spulletjes uit te zoeken. Product in de mand - product uit de mand, je kent het misschien wel. Maar al met al vind ik dat we heel goed geslaagd zijn!

Van m'n werk werd er nog een mooie bos bloemen bezorgd:


Prachtig!

M'n verjaardag vierde ik gisteren niet, ik liep de avondvierdaagse. Vrijdag hoopt de visite te komen, FEESTJE!


Reacties

 1. Mooie kado's vooral die ijsmachine, een mooie aanwinst. De bloemen zijn ook prachtig.
  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cadeaus!!
  Nog van harte gefeliciteerd... enneh... welkom bij de club van dertigers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke cadeau's! En uiteraard van harte gefeliciteerd... 30 is inderdaad wel een beetje een mijlpaal. Tenminste, dat vond ik toen ik vorig jaar 30 werd..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt wat tegenstrijdig: omdat je t huis leger wilt hebben kocht je met bonnen spullen voor in huis ;-).
  Die ijsmachine hebben wij ook sinds 1,5 jaar, nou ja, kind kocht hem van zijn verjaardagsfeestje. Een prima ding en idd was bij ons ook de overweging dat het zelfvriezend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt wat tegenstrijdig: omdat je t huis leger wilt hebben kocht je met bonnen spullen voor in huis ;-).
  Die ijsmachine hebben wij ook sinds 1,5 jaar, nou ja, kind kocht hem van zijn verjaardagsfeestje. Een prima ding en idd was bij ons ook de overweging dat het zelfvriezend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Mooie cadeau's, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. van harte proficiat met je 30e verjaardag!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!