Marktplaatsverkoop!

Nu we het jaar 2015 afgesloten hebben vind ik het leuk om onze financiën eens te vergelijken met vorig jaar. Nou ja, leuk.. niet alles is even leuk natuurlijk! De inkomsten waren veel minder omdat manlief 7 maanden werkeloos was. We gingen verhuizen, wat natuurlijk de nodige centen kosten.


Wat wel leuk is om te bekijken zijn de inkomsten van de verkoop op marktplaats. 535,55 euro in 2015! Ter vergelijk, in 2014 was dit 501,05 euro. Dat is toch ruim 30 euro meer!


Dit jaar hoop ik weer het één en ander op marktplaats te verkopen. Mijn doel is om de 500 euro weer aan te raken. Hoe? Heel simpel: alles wat ik niet meer gebruik zet ik op marktplaats. Alleen de meeste kinderkleding gaat naar mijn zus. En kapotte spullen gaan in de kliko. Alle kleine beetjes maken één grote berg, dat blijkt wel weer!


Benieuwd wat er in mijn winkeltje staat? Rechts bovenaan staat een link! En ook al kan ik je niet persoonlijk verwelkomen met een bakje koffie, je bent van harte welkom!


Hoeveel heb jij verkocht vorig jaar?

Reacties

 1. Ik zou het eigenlijk niet weten. Niet zo heel veel volgens mij. Ik had ook heel veel mensen die gewoon niet op kwamen dagen :(. Ik wil wel weer het e.e.a. op marktplaats gaan zetten, vooral qua speelgoed want dat wordt echt te veel ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch leuk hè? Ik deed een aantal jaren gelden ook veel met mp, had ik ook een keer rond 500 euro. Maar zoveel mensen tegenwoordig die overal om zeuren of niet meer reageren... nu doe ik het zelden meer. Dochter heeft wel studieboeken erop staan. Maar wie weet, loont het toch eens om t weer te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! Wij hebben de afgelopen weken ons tweepersoonsbed, de vaatwasser, een boekenkast, bureau en badkamerkastje via marktplaats verkocht. Allemaal over omdat het niet in ons nieuwe huis past, hier is het kleiner. Bij elkaar verkochten we voor 300 euro en van dat geld hebben we op marktplaats zelf weer een mooi ledikantje+commode gekocht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed gedaan! Ik had bijna €1000 vorig jaar! Wel met de oude kinderwagen erbij die al €500 opbracht ;) de verkoopchallenge begin vorig jaar heeft ook erg geholpen, daarom begin ik er weer mee, komende donderdag komt er een artikel over op mijn blog, het zou leuk zijn als je ook weer meedoet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw! 1000 euro! Da's een complete vakantie! Oei.. even kijken of ik mee doe. Best druk op het moment!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!