Cadeautjesvoorraad!

Nu de opruiming in volle gang is is het dé tijd om m'n cadeautjesvoorraad aan te vullen! Ik heb altijd wel wat kleine cadeautjes op voorraad liggen voor bijvoorbeeld een feestje van een klasgenootje of voor een kind dat afscheid neemt op school. Nu was de voorraad behoorlijk geslonken en moest ik vanmorgen toch naar kruidvat, dus nam ik gelijk een kijkje bij de opruimingsspullen. Er lag genoeg, en ik laadde m'n mandje behoorlijk vol:


Een stapel Donald Duck stripboeken, stickers, kleurboekjes, vliegtuigjes, auto's, enz. Ook kocht ik wat om een cadeautje te kunnen maken voor een volwassene: een kleurboek en een ananasschiller. Altijd handig om wat te hebben liggen! 

Voor mezelf kocht ik wat voorraadbakjes. Ik heb er heel wat die vies en schilferig worden, en die kan ik nu mooi vervangen. Ook kocht ik cadeaulint voor 25 cent en cadeaupapier. Ik ben nogal gek op papiertjes, en deze lagen zo naar me te lachen dat ik ze wel mee moest nemen. Niet echt consuminderig.. maar kijk eens hoe leuk:
Al met al ben ik blij met de aankopen van vandaag en kan ik, wat kindercadeautjes betreft, voorlopig weer vooruit!

Reacties

 1. Ik doe het precies zo! En ja het is zo fijn om altijd wat te hebben liggen. En die papiertjes zijn ook heel fijn, goed kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @spaarmoeder, fijn dag ik je hier tegenkom. Ik wil je blog graag lezen, maar er komt steeds een actief advertentiescherm voor en daar kom ik niet om heen.

   Verwijderen
  2. daar staan ook haar blogs op en als je er op klikt, kom je op haar blog. Hier wel tenminste.
   Groet, Wilma

   Verwijderen
 2. Sinds een tijdje heb ik ook een cadeautjes kast. Scheelt in het last-minute aankopen. Je papier is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ~Ja, dat is hier ook zo. Bij (alweer) een verjaardagsfeestje hoef ik niet per se naar de winkel! Dank je wel ;-)

   Verwijderen
 3. Handig zeg! Ik ben nog steeds niet eraan toegekomen om een cadeautjeskast te maken...

  Groetjes, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hoeft 'm niet per se te maken hoor. Gewoon wat leuke, kleine dingetjes meenemen als je toch in de winkel bent ;-) Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 4. Leuk hoor al die kadootjes en handig. Ik doe dat ook weleens als er bonbons of een leuk flesje met iets lekkers in de aanbieding is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een krat met kadootjes. Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de tip! Ben ook maar even naar k.ruidvat gegaan, en kan ook weer wat feestjes vooruit. Kom niet zo vaak op het dorp, en mis dan zulke uitverkoopjes weleens.
  En voor weinig een leuk kadootje is altijd fijn!

  Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goede tip. Ik heb altijd tijdnood om cadeautjes te kopen. Het komt vaak gewoon niet uit. Ik bestel ze dan ook vaak via internet. Ik heb wel een goede site gevonden. www.sintcadeautjes.nl Maar een voorraadje is toch ook wel echt een goed idee. Zo heb ik altijd wat in huis. Ik ga hier zeker wat mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!