Kleine cadeautjes!

Het is soms een heel gedoe om iets leuks, betaalbaars en vooral origineels te bedenken om weg te geven. Of het nu is voor een verjaardag, afscheid of een zieke, ik wil het liefst dat het cadeautje aan alle drie de eisen voldoet. Vooral voor volwassenen kan het een gepieker zijn, maar als het dan weer lukt ben ik dubbel zo blij!

Het liefst koop ik cadeautjes bij een lokale winkel. Dat kan zijn bij bak en geniet, de eekhoeve of welke winkel dan ook in Veenendaal. Veel verder kom ik niet. Ook koop ik weleens wat bij de Hema of kruidvat.

Vorige week mocht E. twee cadeautjes meenemen. De invaljufs waren voor het laatst en daarom werd er een verrassing gemaakt voor de jufs. Op een houten kistje werden de handen gestempeld van de kinderen uit de klas en voor in het kistje mochten alle kinderen een kleinigheidje meenemen met een knutselwerkje of kleurplaatje. Het mocht ook weer niet te groot zijn, anders zou het niet in het kratje passen. Na wat denkwerk besloot ik twee koekvormpjes (uitstekers) te halen bij bak en geniet en ze leuk te verpakken. E. schreef de kaartjes. De jufs hebben allebei een gezin, dus zal het vast van pas komen. Dit was het resultaat:


Helaas kun je op de foto het koekstekertje niet goed zien. In het linkerzakje zie je iets de contouren: een huisje! 

Al met al was ik zelf blij met de cadeautjes en waren het leuke verrassingen voor de jufs. Missie geslaagd! ;-)

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!