Jumbo pick-up point (2)

Eind vorig jaar schreef ik over de boodschappen die ik had besteld bij het jumbo pick-up point. (hier kun je het bericht terug lezen). Kortweg gezegd: het ging helemaal mis. Verkeerde boodschappen, lange wachttijden, veel frustratie. Ik schreef toen ook dat we ze nog een kans zouden geven. Dat hebben we vorige week gedaan. Ik bestelde m'n boodschappen weer via de site. De kortingscode werd netjes verrekend en dat stond ook op de bon. Manlief, die deze keer de boodschappen op ging halen werd snel geholpen en was zo weer thuis. Alle boodschappen zaten in de kratten. Om een lang verhaal kort te maken: alles wat de vorige keer verkeerd ging, ging nu goed!

Na de vorige bestelling kregen we een mail met excuses en een nieuwe kortingscode. Deze is geldig tot 31 maart. We hopen dus voor 31 maart nog een keer te bestellen. 20% korting op je gewone dagelijkse boodschappen is toch mooi meegenomen! Of we het daarna nog blijven doen? Ik denk het niet. Ik vind de bestelkosten vrij hoog en manlief moet speciaal de deur uit om de boodschappen te gaan halen. Het is makkelijker als ik de boodschappen haal als ik de kinderen naar school gebracht heb.

(Omdat het vorige bericht over Jumbo nogal negatief was leek het me goed om ook een blogje te schrijven nu we wel een positieve ervaring hebben gehad, wel zo eerlijk!)

Reacties

 1. Goed om te horen inderdaad! Hier is de Jumbo (samen met de Aldi) de dichtstbijzijnde supermarkt dus een groot deel van de boodschappen komt er vandaan. Volgens mij heb ik nog nooit iemand gebruik zien maken van het Pickuppoint! Met 20% korting op alles is dat natuurlijk een ander verhaal, ik zou er een hoop houdbare dingen van kopen die nooit in de aanbieding zijn en we toch regelmatig nodig hebben:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hebben ze wel een pickuppoint? De boodschappen kun je alleen op bepaalde tijden ophalen, dus misschien kom je op de verkeerde tijd? ;-) Ik heb inderdaad best een voorraadje ingeslagen!

   Verwijderen
  2. Inmiddels heb ik me erin verdiept en blijkt het pickuppoint alleen open vanaf 16 uur (behalve op zaterdag) terwijl ik mijn boodschappen eerder op de dag haal (en niet op zaterdag), dus dat klopt wel. Wel interessant trouwens dat Pickuppoint. Zeker omdat ik vanaf deze maand werk met een vaste lijst maandboodschappen (vooral basisproducten) die ik bij de Jumbo haal. Dat scheelt heel veel voor de rest van de maand: elke maandag alleen nog groente en fruit halen en klaar (brood bakken we zelf en melk en eieren halen we bij de boer). Nu ik zwanger ben lukt het niet goed om met zo'n hele zware kar door de winkel te lopen en de kratten in de auto te tillen dus dat doe ik nu samen met mijn man. Maar hij wordt er vast niet enthousiast van als hij rond de kraamtijd de hele winkel in z'n eentje door moet. En dan is dit best een idee, in ons geval zouden we er dan even op woensdag langs moeten rijden, dan zijn de kosten maar 1 euro. Ik ga er eens over nadenken en waarschijnlijk binnenkort ook wel proberen, nav jouw blog dus, bedankt!

   Verwijderen
 2. hallo, mijn dochter doet dit standaard iedere week op de zelfde dag en tijdstip bij de Jumbo en ze is er zeer tevreden over.
  altijd verse producten, tot nu toe geen klachten gehad.
  voor dit drukke gezin een uitkomst.
  groet, Nicol.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het de tweede keer beter ging. Maar als ik het zo lees is het inderdaad net zo makkelijk om de boodschappen zelf even te halen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor ons wel, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je allebei werkt dit een uitkomst kan zijn!

   Verwijderen
 4. Kijk, dat is fijn dat het nu goed is gegaan! Mag ik vragen hoe hoog de bestelkosten zijn?
  Het lijkt me nl aan de ene kant wel ideaal, omdat je niet zo snel onnodige dingen meeneemt. En je hoeft niet de hele winkel door.
  Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bestelkosten zijn afhankelijk wanneer je de boodschappen ophaal. Daar zit best wat verschil in! Het kan voor 1 euro, maar het kan ook 4,95 euro kosten..
   Om de code te kunnen activeren moest ik wel voor 50 euro boodschappen doen. Ik kocht wat houdbare dingen extra, zo kwam ik er wel aan!

   Verwijderen
 5. Toch aardig van jumbo, wij halen altijd zelf maar inderdaad als je het druk hebt lijkt het me super handig.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!