Iets te enthousiast.. ;-)

Vandaag mocht A. voor het eerst een ochtend naar zijn 'peuterschooltje'. Een mini-schooltje/peuterspeelzaal aan huis waar hij samen met nog drie kinderen speelt, werkjes maakt en zingt. Het drama wat zich daarvoor afspeelde zal ik maar laten rusten, A. wilde niet en verzon een hele vracht smoesjes. Het mocht niet baten, hij moest van z'n moeder ;-).


Ik heb er best naar uitgekeken, het leek me zo heerlijk om even ongestoord te kunnen poetsen! Niet dat A. vervelend is hoor, maar alleen werken werkt toch het snelst. Gistermorgen ben ik weggeweest dus er was ook het nodige blijven liggen. Dat zou ik vanmorgen allemaal eens even wegwerken. Vooral dat 'even' he? Ik had het gevoel dat ik zeeën van tijd zou hebben en wilde de kamer een goede beurt geven, de boodschappen doen, wc poetsen, koelkast schoonmaken, bedden opmaken en één bed verschonen en, o ja, ook nog even naar het dorp. Iets te enthousiast ;-) Ik was om 9:45 uur weer thuis van het boodschappen doen en om 11 uur moest ik weer gaan. Toch viel het me niet tegen wat ik gedaan heb in dat uurtje tijd! Ik maakte de kamer, gang en de wc schoon, verschoonde het bed van B. Deed een nieuwe was in de machine en hing er twee op, en moest toen hard fietsen om weer op tijd A. op te halen.


A. had het toch wel erg naar z'n zin gehad en zei: 'morgen (lees: volgende week) ga ik niet meer huilen hoor, mama'. Fijn!

Reacties

 1. Nou ik snap je helemaal! De kinderen zijn alledrie ook al drie dagen thuis. En we hadden net twee weken vakantie gehad, er is hier ook wel een en ander blijven liggen kan ik je vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je zoon het leuk vond. bijzonder ook zo'n schooltje aan huis. Onze zoon gaat sinds maandag ook naar de peuterspeelzaal met zijn zus. Is een groep van dertien kinderen met twee of drie medewerkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk zo'n klein schooltje, lekker veel aandacht! :) Ik heb altijd heel veel plannen als de kinderen er niet zijn, maar in de praktijk krijg ik echt niet zoveel gedaan... ach ja ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is waar, lekker veel aandacht! Ach ja, die praktijk he ;-)

   Verwijderen
 4. Fijn zeg, dat hij volgende week toch weer graag wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n schooltje aan huis! EN leuk dat hij het toch naar zn zin gehad heeft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat hij het naar zijn zin had! En het is inderdaad heel fijn om even je handen vrij te hebben en alleen thuis te zijn.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!