Het 'nieuwe' krijtbord!

Afgelopen zaterdag ging ik weer met m'n vriendin 'rommelen'. Ik heb er vaker over geschreven maar voor degenen die nog maar kort meelezen een korte uitleg:

Ik heb een vriendin die net zo gek op kringloopwinkelen is als ik. Als 'uitje' spreken we af en toe af en rijden een aantal kringloopwinkels af. Zij zoekt haar dingen en ik de mijne, maar het is o zo gezellig en ontspannend! Rijdend van de ene naar de andere kringloopwinkel kletsen we heel wat af. De vondsten zijn de ene keer veel, de andere keer weinig, maar het is nog nooit gebeurt dat we zonder iets thuis kwamen!

Deze keer zocht ik wat dingen om de jongens te vermaken in de vakantie. Ze spelen veel minder buiten dan ze in het andere huis deden. Vooral B. heeft het daar moeilijk mee. Hij had in de andere buurt een vriendje met wie hij bijna dagelijks speelde, zo'n vriendje is hij hier nog niet tegen gekomen, helaas.

Tijdens mijn speurtocht vond ik een knikkerbaan, deze staat nog even op zolder, maar zal deze week echt wel beneden komen te staan. Ook kocht ik een krijtbord voor 3 euro, die al wel volop in gebruik is. Het ene 'kunstwerk' na het andere wordt gemaakt. Natuurlijk willen ze allemaal krijten, dus maak ik een foto van de tekening en vegen we het daarna weg zodat de volgende kan krijten. Kijk je mee?


E. maakte een boot en 2 vliegtuigen.


B. tekende een hijskraan. Zie je de zwaailampen?


A. maakte een raket. Logisch, hij was ook een kleurplaat aan het kleuren met een raket :-)


En nog één van E. Deze tekening lijkt op de tekening die B. maakte (klik!) voor een klasgenootje dat weg ging. Zie je die schilders op het dak? Helm op, kwast in de hand! Blijkbaar was er geen hek op het dak, één schilder valt naar beneden, precies op de brandweerauto die kwam om 'm te redden. 

Van deze aankoop heb ik geen spijt! De jongens vinden het geweldig! Ik denk dat ik 'm na de vakantie even opruim zodat ze er de volgende vakantie weer wat aan hebben. 

Wat is jouw laatste kringloopaankoop? 

Reacties

 1. Wat heerlijk dat er zoveel mee gespeeld wordt! En een schoolbord is eigenlijk best ouderwets! Leuk dat het toch gewaardeerd wordt.

  Mijn laatste kringloopvondst is zo lang geleden dat ik het niet eens meer weet helaas.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk hoor,fijn ook dat ze er dan zoveel plezier aan beleven,mijn kringloopvondst is een kastje,kijk maar eens op mijn blog,fijne vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg, zo'n krijtbord! Hier al heel lang niet meer naar de kringloop geweest. Hier hebben ze ook niet echt een leuke :(.
  Fijne vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n vriendin. Hier doen we dat ook wel eens maar niet regelmatig. Fijn dat de kinderen er veel plezier aan beleven. Mijn laatste aanwinst was een mooie herentrui, bijna nieuw. Helemaal goed was mijn dag. Kosten 1,50.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ideale kringloopvondst! Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, zo'n krijtbord. Naar aanleiding van dit blogberichtje ook ons krijtbord maar weer eens tevoorschijn gehaald. Wat een plezier in de vakantie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Wij hebben er laatst een klein model van in huis gehaald. Maar een laatste kringloop vraag je? Hmm.. dat moet een kort getailleerd zwart ribfluweel jasje voor mezelf geweest zijn ;o)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!