Goede voornemens voor 2016!

Afgelopen jaar had ik geen goede voornemens, tenminste, niet zwart op wit. Ik wilde vooral de verhuizing tot een goed einde brengen. Nou, dat is wel gelukt! In 2016 zijn er wel wat dingen waar ik mee wil beginnen of verder mee wil gaan.1. Ik wil gaan beginnen met mijn nieuwe schoonmaakrooster. Als het goed is heb ik dus aan het einde van 2016 alle extra klussen gedaan en ziet het huis er piekfijn uit ;-).
2. Daarbij wil ik ook elke werkdag een klusje doen, zoals afgelopen weken. Mijn 'ideaal' is om vóór de grote klussen uit, de kleine klussen te doen. Bijv. voordat ik de douche een grote beurt geef, de kastjes al schoongemaakt zijn.
3. Iets heel nieuws: ik zou het zo leuk vinden om een jaarboek te maken van 2016, met foto's van elke dag. Van de kinderen, van een wandeling, van een dagje weg, enz.
4. Elke week een eetplan maken. Dit bevalt zo goed, en geeft zoveel rust dat ik dit er heel graag in wil houden!
5. Omdat we dit jaar 10 jaar getrouwd hopen te zijn willen we een nachtje weg. Omdat ik meestal veel foto's maak wil ik er een fotoboekje van maken.


Heb jij goede voornemens voor 2016?

Reacties

 1. mijn enige voornemen voor het nieuwe jaar is angsten onder ogen zien en er wat mee te doen. Zo wil ik bijvoorbeeld een EHBO diploma halen en leren te reanimeren. Dat vind ik super eng, in meerder opzichten, maar wil er echt mee aan de slag omdat ik denk dat het voor mij bevrijdend werkt. En verder vooral genieten en ontspannen, zodat mijn blik zich kan verruimen.. En dan bedoel ik niet niks doen ;) maar gewoon genieten van alles wat op mijn pad komt. Fijne jaarwisseling! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil graag mijn huishoudschema op z'n kop gooien, zodat ik meer tijd overhoud voor de kinderen (knutselen enzo), bakken en ik wil me gaan verdiepen in het inmaken.
  Verder wil ik gewoon wat minder gestresst zijn, want daar ben ik erg goed in :). Ik ga jou schoonmaakschema binnenkort 's bekijken, ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede voornemens, ik vind goede voornemens altijd zo standaard, maar ik heb er ook een paar bedacht, haha! Morgen zet ik mijn 2016 planning op mijn blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet echt goede voornemens hier. Schoonmaken en opruimen gaat altijd wel door. O ja toch een goed voornemen om eerst alles op te maken wat er is voor er weer nieuwe komt. Als ik schoonmaak in de douche neem ik elke keer iets mee wat schoon moet. De ene keer de deur, de andere keer het kastje, de volgende keer de tegels. Zo blijft het mooi schoon en mocht je eens geen tijd hebben dan zie je niet eens dat er niet is schoon gemaakt. Komt af en toe eens voor. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht :) Maar je brengt me wel op een idee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik schreef toevallig vandaag ook over onze goede voornemens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig idee van dat jaarboek! Dat neem ik graag over.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg je blog al een poosje. Erg leuk!
  Een weekmenu had ik altijd al en dat is ideaal.
  Jouw schoonmaakplan is leuk maar zie dat zelf niet zitten. Ik plan per week in wat ik wanneer doe. Soms is de ene week drukker dan de ander en ben bang dat het dan zo'n strop wordt.

  En ja hier verder ook veel goede voornemens op financieel gebied, op creatief vlak en hoe cliche.....afvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wou dit keer stoppen met roken, alweer... Maar goed. Ik hoop dat je goede voornemens voltooid zullen raken! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!