Alle bakjes verzamelen!

Tijdens onze verhuizing pakte ik alvast wat dozen uit in de keuken. Omdat niet alle bakjes in één la pastte, zette ik er ook wat bij de pannen, in het carrousel bij de schalen en in een la. Als ik een bakje nodig had, pakte ik dat, maar uiteindelijk werd het niet meer netjes op een stapel gezet en waren de lades en kastjes een drama. Ik moest deksels bij bakjes zoeken, bakjes bij deksels en zocht naar bakjes die ik werkelijk nergens meer kon vinden. Tijd om het aan te pakken! Stiekem dacht ik nog: 'zal ik wachten tot januari'? Ik wil nl. het aankomende jaar weer klusjes gaan doen. Ik weet nog niet in welke vorm ik het ga gieten. Misschien weer elke dag een kastje (naast m'n schoonmaakrooster), of elke dag 10 minuten? Maar goed, waarom zou ik wachten tot januari als ik nu tijd heb? Dus haalde ik alle bakjes uit de lades en kastjes:


Wat een berg he? Ik heb alle bakjes bij elkaar gezocht, alle deksels bij elkaar, alle bekers, alle flesjes, enz.


Je zou denken dat er van zo'n stapel best wat weg kan, maar nee, dat viel tegen:


De broodtrommel geef ik weg, het witte bakje is helemaal vervormd en de deksels zijn over. Weg ermee!

Deze beauty zette ik op marktplaats:


Ooit gekocht maar nooit gebruikt. Het is een echte oude! Ik hoop dat ik er iemand blij mee kan maken, en m'n eigen potje kan spekken. 

Ik was er even mee bezig, maar ben blij dat ik het gedaan heb! Dit is alvast een mooie stap om verder te gaan!


Reacties

 1. Lekker zeg, dat je bakjes weer op orde zijn! Fijn hè, als het weer gebeurd is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha! Wat een herkenning! Alleen heb ik wel degelijk mijn kastje minder vol gekregen ;o). Ik doe de 30-dagen-opruim-challenge en ben er nu een week mee bezig. Zal dadelijk pittig gaan worden, maar voor nu ruimt het lekker op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik volg je! Knap van je hoor! Hier is het elke dag maar afwachten of ik wat kan doen, dus ik ben al blij met dit resultaat!

   Verwijderen
 3. Regelmatig opruimen blijft nodig. Ik doe elke week in mijn keuken 1 kastje. Zo weet je precies wat er in staat. Ik heb nogal wat kastjes in de keuken. Zo blijft het netjes. Veel plezier bij het opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk zeg! en lekker dat het al achter de rug is toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga in januari ook de laatste klussen oppakken. Maar heb voor de komende twee weken nog wat laden en kastjes op de agenda ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!