De 12 meest gelezen berichten van 2015!

December is de maand waarin we vaak terugblikken op het afgelopen jaar. De hoogte en dieptepunten worden nog eens doorgenomen en herdacht. Bij Daantje las ik haar samenvatting van de meest gelezen blogs van hat afgelopen jaar. Dat vond ik zo'n leuk idee dat ik er ook maar eens voor ga zitten! (Daantje, bedankt voor je leuke idee!)


Januari: het best gelezen bericht gaat over een kind met nachtangst, waarin ik schrijf over B. die de hele avond en nacht loopt te spoken en alsmaar droomt. Ik kom er achter dat hij nachtangst heeft en schrijf daar een blogberichtje over. Dit bericht wordt regelmatig gevonden door mensen die op google zoeken. Zelfs in oktober werd er nog op dit bericht gereageerd! Misschien vraag je je af hoe het nu gaat met B? De nachtangsten zijn de ene periode heviger dan de andere keer. Momenteel gaat het heel goed, en daar zijn we dankbaar voor.


Februari: de verhuisperikelen beginnen 'zichtbaar' te worden ;-). Ik schrijf in tweedehands of nieuw over spullen die nog aangeschaft moeten worden en vraag me af wat we nieuw en wat we tweedehands kunnen kopen. Leuk om terug te lezen nu we alweer een paar maanden in ons nieuwe huis wonen. De pannen kochten we uiteindelijk gewoon bij Ikea, en kocht ik toch 2 sets servies in helder wit, en ja.. ik heb nu dus 12 soepkommen ;-). Een bank staat bovenaan ons wensenlijstje, misschien in het nieuwe jaar?


Maart: ik vroeg om ervaringen met de airfryer. Wederom een bericht dat veel via google gelezen wordt. Grappig, want daar houd ik me helemaal niet mee bezig! De airfryer hebben we trouwens op de lange baan geschoven en toch een frituurpan gekocht.


April: ik schreef een stukje over babyvoedingschaarste. Niet dat wij nog babyvoeding gebruiken maar omdat me wat opgevallen was in de winkel. Ik zie het nog steeds wekelijks, maar nu zijn het vooral oudere mensen met pakken babyvoeding..


Mei: hoewel het een heel kort berichtje was, werd het toch veel gelezen, en ja.. weer via google! Een ijsmachine heb ik nog steeds niet, maar staat nog wel op m'n verlanglijstje!


Juni: blijkbaar hadden de schoonmaakperikelen me in de greep ;-). ik schreef een aantal artikelen over het maken van een schoonmaakrooster. Het rooster heb ik nog niet getest, daar hoop ik in januari mee te beginnen. Je kunt mijn schoonmaakrooster vinden op een tabblad hierbovenaan!


Juli: ik kocht wat kleding voor de kinderen in het voren en schreef er een blogje over. Winterkleding heb ik nog niet in het voren gekocht, B. heeft genoeg kleding, E. kan wat van B. aan en A. wat van E. Misschien als de allerlaatste opruiming komt dat ik nog wat koop, maar niet teveel in het voren!


Augustus: helemaal in de 'ban' van het nieuwe huis! Het bericht over een nieuwe klok die we willen kopen is het meest gelezen bericht van augustus. Het grappige is dat we nog steeds geen klok aan de muur hebben hangen. We willen eerst even wachten op de bank en dan de rest aanpassen.


September: in september schreef ik maar 3 berichtjes. We waren net verhuist en de focus lag ergens anders (lees: opruimen!). Het meest gelezen bericht gaat over zomaar een dag.


Oktober: post! ik vind 't nog steeds leuk.. post krijgen! En verzenden vind ik minstens net zo leuk!


November:  hier schreef ik over het eten van minder vlees, ons boodschappenbudget en kon je lezen wat we die week aten. Hier is verder niets aan veranderd. Het boodschappenbudget van deze maand haal ik niet, dat kan ik al wel vast vertellen!


December: misschien is dit wel het meest gelezen bericht van december, maar ja, dat kan ik pas in januari zien, dus kijk ik maar naar de berichten die ik al gepubliceerd heb ;-). Het meest gelezen bericht is ons eetplan van week 50. Oei.. dat herinnerd me eraan dat ik m'n eetplan van deze week niet geschreven heb!


Gek is dat eigenlijk, dat ik mijn eigen berichten niet meer terug lees! Nou ja, behalve nu dan! Dat zou ik eens vaker moeten gaan doen, oude blogberichten van mezelf terug lezen! Eigenlijk best leuk! Doe jij dat weleens?

Reacties

  1. Ja ik lees ze wel eens terug, als ik opzoek ben naar bepaalde gegevens. Net een dagboek zo leuk om eens door heen te bladeren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik lees wel eens terug. Het is inderdaad iets van een dagboek al staan daar meer privé dingen in. Maar soms kijk ik even wanneer ik iets heb aangeschaft en wat het heeft gekost. Fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik blog nog niet zo lang, maar lees nu en dan weleens terug. Vaak krijg ik van mijn eigen berichtje weer blog inspiratie. Fijne jaarwisseling.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!