De koopjes van deze week!

Hoewel ik eigenlijk besloten had bovenop m'n portemonee te gaan zitten, heb ik toch het één en ander gekocht. Noodzakelijk spul, dat wel.

Ik zag in de folder van kruidvat dat op alle textiel 75% korting was. Voor mij het startsein om eens te gaan kijken. Je komt bijna altijd wat tegen en kom je niets tegen, dan is het ook goed. Andere keren haalde ik wat ondergoed en rompertjes voor cadeautjes uit de bak, maar deze keer kocht ik alleen dingen voor mezelf. Puur omdat ik het nodig had! Ik kocht 3 paar sokken van happy socks. Niet dat ik nou zoveel verstand van sokken heb hoor, maar ik sprak een andere moeder bij de bakken die ze ook had gekocht. Ze vertelde me dat je ze ook bij de bijenkorf kunt kopen en dat ze nu zo goedkoop waren. Nou, dat laatste klopt in ieder geval, 1 euro per paar. Ik vond drie paar en was de koning te rijk! (ik zie op de site dat 1 paar sokken 8 euro kost.. ACHT euro.. pff!)

..en of je hier happy van wordt! Wat een leuke kleurtjes!

Ik vond ook nog een dubbelpak zomertopjes. Ik nam ze mee om als hemden te gebruiken, die waren totaal versleten, net als de sokken trouwens, bijna elke dag had ik er één met een gat bij m'n grote teen. Ik kocht twee hemden voor 1,25 euro.

Donderdag moest ik even naar het dorp (zo zeggen we dat hier). Ik ging op tijd weg en kon zo mooi m'n benodigde spullen halen en daarna de jongens op school ophalen. Ik hield tijd over en besloot even naar Basiclife te lopen. Ze hadden opruiming, 70 %. Ik was er een andere keer al binnen gelopen maar toen hadden ze niets voor me. Ik bekeek hier en daar wat, maar veel kleding was er niet meer in mijn maat of ik vond het niet mooi. Totdat ik een witte jurk zag hangen, bij de wintercollectie notabene. Blijkbaar een restantje van de zomer. Maar goed, wel mijn maat en smaak dus besloot ik 'm te passen. Hij zat als gegoten en zag er zo mooi uit dat ik 'm besloot mee te nemen voor de bruiloft die we D.V. juni hopen te hebben. Een mooi jasje erop, schoenen, tas en klaar! En dat jurkje koste me.. 10,49 euro.. Wat mij betreft had 'ie happydress mogen heten ;-)

Vandaag kwam m'n V&D pakket binnen. Ik had van de week een jas voor mezelf besteld. De jas die ik heb wordt wel erg dun en het is ook niet handig om maar 1 jas aan de kapstok te hebben hangen. Ik regen weleens nat en dan is het fijn als je tijdens je volgende ritje een andere jas aan kunt doen. Nu loste ik dat op met een fleecetrui en een regenjas erover, maar dat verdient ook geen schoonheidsprijs. Bij de folders van afgelopen week zaten kortingsbonnen die ook geldig waren op de SALE en online. Ik vond een geschikte jas, vlot, geen wol, mijn maat en nog enigszins betaalbaar, dus bestelde ik 'm. Vandaag kwam de jas binnen, en hij is nog mooier dan ik had verwacht! Nieuwprijs 130 euro. Ik kocht 'm voor 71,20 euro. Zo, hopelijk kan ik weer wat jaartjes vooruit!

En volgende week? Dan zit het hangslot op de knip! 

Reacties

  1. Leuk toch al die koopjes maar ook gevaarlijk want deze tijd is er overal koopjes en dan koop je weer dingen die goedkoop zijn maar niet echt nodig waren,wij wilden ook op onze poretemonee gaan zitten en vooral voor de action ,altijd zoo leuk daar,maar gisteren toch weer voor veel hebbe dingetjes gevallen, ik ben er wel blij mee maar toch had het niet gemoeten, ook ik ga vanaf nu weer meer op mijn portemonnee zitten, of liever gezegd op mijn bankpasje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een leuke aankoop. Happysocks zijn inderdaad van die dure merksokken. Fijn dat je ze voor een vriendelijke prijs hebt kunnen kopen. En ze zien er erg leuk uit!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!