Huishoudbeurs en negenmaandenbeurs

Ik ben er geweest, vorige week donderdag al, maar had nog geen gelegenheid gehad om erover te schrijven. Nu maar even tijd gemaakt (HUP!).



Twee jaar terug was ik zwanger van A. en wilde ik naar de negenmaandenbeurs. Samen met een vriendin ben ik er toen geweest. Nu is vriendin zwanger en vroeg ze of ik meeging. Natuurlijk!

Ik bestelde de gratis kaartjes op de site van de Zeeman, kocht een treinkaartje met 40% korting omdat vriendin een OV heeft, en daar gingen we dan. We maakte een tussenstop in Utrecht en gingen eerst even de stad in. We hebben heerlijk gesnuffeld bij Dille & Kamille. Het was lang geleden dat ik er ben geweest, maar ik vind het er heerlijk! Een aanrader dus!



Om half 4 gingen we verder naar Amsterdam en brachten we een bezoek bij beide beurzen. Ik ging mee voor vriendin, voor mezelf was er niets eigenlijk. Ik kocht een zakje snoep en verder niets. Nou ja, niet getreurd, het was gezellig!



Wat me opviel is het gedrag van sommige mensen. Ik kreeg spontaan last van plaatsvervangende schaamte.. Mensen die handen vol snoep graaiden, terwijl ze er stonden om er één te proberen. Mensen die hun rommel gewoon op de grond gooiden. Mensen die met hun karretjes tegen de benen aanreden en zo hoopten dat mensen sneller opzij gingen.. Nee, van mij hoeft dit niet zo..



Op de negenmaandenbeurs zagen we de nieuwste snufjes. Wat is alles veranderd sinds de geboorte van B, zes jaar geleden! De spullen die wij toen kochten zijn er nu al niet meer...



Toen ik om kwart voor 10 donderavond thuis aan kwam sloffen (ik had het HUP kaartje nog niet.. ;-)) was de pap aardig op. Het was gezellig, absoluut! Maar het meest genoot ik van het bezoekje aan Dille & Kamille.. en ik kocht er NIETS!

Reacties

  1. Oeps! Ik heb me er ook schuldig aan gemaakt om over mensen hun tenen te rijden… * bloos * Het was zó druk dat het af en toe gewoon niet te vermijden was :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ohh,dille en kamille,wat vind ik dat een leuke winkel,ik word daar zo relax,en zo'n leuke dingen.weet je wat ik daar kocht:een houten afdruiprek,dat ga ik gebruiken om de kijkboekjes van mn kleindochtertje op te stellen,zo'n beetje haar 'boekenwinkeltje',nu nog snel uitpakken want ik ben ook nog maar geweest.groetjes uit West-Vlaanderen belgie van debora

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!