Schrijven op een fles..

Onlangs hadden manlief en ik het over afwasmiddel. Dat zijn nog eens leuke gesprekken ;-)

Manlief dacht dat we wel twee weken deden met een fles afwasmiddel. Ik keek hem verbaast aan, twee weken?! Ik dacht minstens een maand.. Dus schreven we de datum op de fles toen we een nieuwe pakte. En wat blijkt? We doen er minstens 3 maanden mee! Dat was een eye-opener! Aangezien ik nog 4 flessen dreft heb staan hoef ik voorlopig de aanbiedingen niet in de gaten te houden, ik heb nog genoeg voor een jaar!


Je begrijpt dat ik het sinds die tijd op bijna alle flessen schrijf?!

Reacties

 1. Hmm nu krijg ik ook heel erg de neiging om m'n watervaste stift op te snorren....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een idee, volgens mij liggen er hier ook genoeg van die stiften in de kast :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig hoe je ineens tot verhelderende inzichten kunt komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha geniaal... IK hoef voorlopig ook niet meer. Goed idee trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat doet mij aan me moeder denken, schreef overal op zelfs in de gebruiksaanwijzing van de stofzuiger, wasmachine enz.

  Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie zeg!! Ook een duwtje in de rug: ik kan best Ecover afwasmiddel kopen, het is wel ietsje duurder, maar veel beter natuurlijk. Als je het toch maar zo weinig keer per jaar hoeft te gebruiken... Ik ga het pas bijhouden als we getrouwd zijn, omdat ik er nu steeds in het weekend niet ben en het dan niet representatief is. Maar erg leuk om te doen! Ook met tandpasta, potten gel, shampoo enzo. Inderdaad ook handig om te zien hoe groot je voorraad voor een heel jaar moet zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat slim, volgens mij doe je er altijd langer mee dan je denkt. Scheelt inderdaad weer voorraadjes aanleggen, die ook weer ruimte innemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, lachen. Ik kwam er laatst ook achter dat ons afwasmiddel best lang houdt. Maar wel op een andere manier: echtgenoot had een flesje gekocht met een heel vervelend geurtje. Ik kan het niet beschrijven. Ik was zo blij toen die eindelijk leeg was. En dat duurde eeeeeuwig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha ha, slim plan! Hier duurde het ook eens eindeloos voordat een fles afwasmiddel waar je geen schuim van kreeg opwas. Afwasmiddel 'moet' wel schuimen, toch ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!