Tip: voordelig NIEUWE CD Jan Mulder

Vorige week kreeg ik van een meneer een boekje in m'n handen gedrukt bij de winkel. Ik legde 'm vervolgens in m'n bakfiets en keek er niet meer naar om omdat ik was vergeten dat 'ie er lag. Tot vandaag.. een hoop lawaai onder het fietsen, bleek het boekje tussen m'n spaken te hangen ;-).

Thuis gekomen haalde ik het boekje uit de bak en wilde het zo, hup, de kliko in gooien. Totdat m'n oog op een advertentie viel...

Blijkt Jan Mulder een nieuwe CD uitgegeven te hebben! Jan Mulder is een pianist die ik graag hoor en op deze CD staan 12 door hem gearrangeerde hymns zoals: 'Blijf bij mij Heer', Groot is Uw trouw' en 'U zij de Glorie'. 

Via deze site kun je de CD voor 14,99 euro kopen, terwijl ze in de winkel voor 17,99 euro verkocht worden. En.. 3 halen, 2 betalen! 

Dus kocht ik vandaag 3 CD's. 3 dezelfde CD's! Eén voor vrienden die er één van me overnemen. Eén voor onszelf (voor kerst ofzo) en 1 heb ik er nog over. De laatste probeer ik nog wel te verkopen of ik geef 'm cadeau. Uiteindelijk betaalde ik 32,96 euro, incl. verzendkosten. Dat is dus 11 euro per CD!!

Wil je ook één of meerdere CD's bestellen? Klik dan op de link en vul bij de kortingscode 'ZOEKLICHT' in.

Reacties

 1. Wat leuk, de naam Jan Mulder roept bij mij nostalgische gevoelens op. Als bakvis ging ik met vriendinnen naar het Muziekfestival van Kivive in Amersfoort. Bewonderend staarde ik naar één van de deelnemers, een begaafde pianist, met zijn prachtige blonde krullen: Jan Mulder. Toen nog totaal onbekend... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm als je nog iemand zoekt die de derde cd van je wil overnemen... ik heb wel belangstelling! En verjaardagsgeld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er inmiddels al een bestemming voor gevonden! Sorry Maggie! Misschien even in je familie vragen??

   Verwijderen
 3. Dat is een fijne korting! Ik ken Jan Mulder geloof ik niet. Ik ken alleen die pianist met hele lange haar en Wiby.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor de tip, ik heb er zojuist 3 besteld. Mooi om cadeau te geven!
  Groet, Leni.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!