Plak... plak.. en laatste dingen.

Ik hoef jullie niet te vertellen dat het afgelopen dagen behoorlijk heet was. Normaal gesproken ga ik zoveel mogelijk door, en dat probeerde ik nu ook wel, al kwam er niet zo veel uit m'n vingers. Met nog twee weken te gaan (oké.. + nog wat tijd om overtijd te lopen) gaat het doorlopen niet zo hard meer. Slecht slapen.. veel vocht vasthouden en al dat soort kwaaltjes die horen bij een zwangerschap. Ach.. de laatste loodjes he?! Straks ben ik ze weer vergeten!


Afgelopen dagen deed ik dus ook vooral rustig aan. Niet teveel naar buiten, binnen wat rommelen, nog wat prutsen voor de babykamer en dat soort dingen. Nou hoefde ik ook niet veel te doen, de boys hadden vakantie, en die vierde ik lekker mee. Deze week mogen ze weer naar school, maar volgende week maandag en dinsdag zijn ze weer vrij. Die week staan er ook wat schoolreisjes gepland.


Wat ik wel doe, zijn de 'laatste dingen'. Denk aan de kapper die nu de laatste keer voor de bevalling kwam. Of de frituurpan verschonen. Of de planten verpotten. Of.. nou ja, noem maar op! Er zijn ook dingen die we weer sinds lange tijd deden. De box opzetten bijvoorbeeld, dat deden we zaterdag. Manlief maakte er wieltjes onder zodat ik de box makkelijk kan verplaatsen. Ook de wagenbak kwam terug (had ik uitgeleend) en die staat nu helemaal kant en klaar te wachten op de baby. Het tasje voor het ziekenhuis maakte ik in orde, voor 'je weet maar nooit'. En dan zijn er nog de klusjes die echt gedaan moeten worden voordat de baby komt. Denk aan de keukenkastjes bijvoorbeeld. Stiekem toch wel lekker dat zo alles nog een beurt krijgt!


Al met al schiet het bloggen er bij in. M'n hoofd staat er niet naar. Geen inspiratie. Wie weet na de bevalling weer?! Ik houd jullie op de hoogte!

Reacties

 1. Begrijpelijk hoor, als je voorlopig niet zou bloggen. Je hebt wel andere dingen aan je hoofd. Hopelijk is het de komende tijd wat minder warm. Ik ben bevallen van de tweeling in juli, ik vond het echt verschrikkelijk in vergelijking met de bevalling van oudste in oktober. 😬 De bevalling zelf ging wel, maar het hoogzwanger zijn in de hitte, het kraambed terwijl het vies warm was en lekker laten doorwaaien niet mocht ivm tocht baby's.. Pfoe. Sterkte de komende weken en succes met alles voorbereiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwanger zijn tijdens tropische hitte is geen onverdeeld genoegen. Gelukkig wordt het nu weer koeler. Zeggen ze.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met de laatste loodjes en de bevalling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oef dat valt niet mee zwanger zijn met deze hitte en dan nog wel op het eind lopen, sterkte hoor met de laatste daagjes, en sterkte met de komende bevalling

  Liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rustig aan dan maar! Het is nou eenmaal niet anders. Heel veel sterkte! En bloggen komt daarna vast wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tuurlijk! Met bloggen ben je helemaal niet bezig, die laatste weken! Lekker nestelen, na die tijd vast weer inspiratie genoeg! Succes met de laatste loodjes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig niet meer zo warm nu (hopelijk blijft dit weer nu even zo).
  Sterkte met de laatste loodjes!
  Groetjes,
  Marleen  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sterkte met de laatste loodjes!
  Geniet ervan om even niets te doen. Straks ben je weer druk genoeg!
  Sterkte allemaal.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhhh, die hitte ja, hou erover op *hijg, puf*... Zoonlief werd 16 augustus geboren, pfftt, vreselijk wat was het warm zeg...
  Sterkte met de laatste loodjes, doe rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!