Moederdag 2017

'Omdat u zo goed voor ons heb gezoregt'
'U bent de aler liefste'
'Ik houw van u'


Moederdag!
Gistermorgen werd ik verrast met een ontbijt op bed. Andere jaren deden we dit niet (omdat ik het niet wilde.. erg he..). Maar onze E. vind het zo fijn om een ander te verwennen en wilde zo graag een ontbijtje maken, dat kun je niet laten schieten. Hij zette z'n wekker op 7:15 uur en kwam manlief roepen. Heel zachtjes natuurlijk.. ;-) Nou, 't was heerlijk hoor!

Ik werd verwend met (zelfgemaakte) cadeautjes. B. en E. hadden samen een reep chocola gekocht, van hun eigen geld. Zo lief! Ik kreeg het hele verhaal te horen, waar ze naar de winkel waren geweest en dat ze daar geholpen waren en dat ze nog geld terug kregen ;-).
E. had op school een tasje versiert, en een foto van zichzelf opgeplakt. Deze heeft inmiddels een plekje op het toilet, met wc-rollen erin.
A. had een schilderij gemaakt met zichzelf (op de foto). Ook van hem kreeg ik te horen hoe dat schilderij tot stand kwam. Het was een beetje gek, zo vertelde hij, want je moest met je rode kwast in de witte verf.. Iets wat normaal gesproken niet mag!
Manlief had ook een cadeautje, namens allemaal, inclusief de baby. Ik kreeg het boek: De 5 talen van de liefde van kinderen. Dit boek stond al langer op m'n lijstje na het lezen van de gewone versie, en ik ben er erg blij mee.
Ik voel me gezegend met zoveel liefde van mijn man en kinderen, maar denk ook aan al die vrouwen die geen kinderen kregen en dit wel zo graag willen/wilden..
Reacties

 1. Wat lief. En wat een mooi schilderij, echt een leuk idee. Voor mij hoeft het ook niet zo maar vind het anders sneu voor de kinderen met hun knutsels van school en peuterspeelzaal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook de enige reden dat we het vieren hoor. Een cadeautje en wat knutsels en veel kusjes die dag😉

   Verwijderen
 2. Leuk, fijne dag gehad zo te lezen! Blijft het leukst, die zelfgemaakte en zelfgekochte verrassinkjes! Ik heb het boek 'vijf talen van tieners' net voor mij/onszelf gekocht, ook na de versie voor volwassenen te hebben gelezen. Ook een aanrader, als je de versie voor kinderen uit hebt :-) Grt, Esrosa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, bedankt voor de tip! Misschien volgend jaar.. dan is onze oudste inderdaad al 10.

   Verwijderen
 3. Lieve kadootjes voor een lieve moeder!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!