Vakantiepret?!

Vandaag is de laatste vakantiedag. maandag mag B. weer naar school en over een maandje mag E. ook naar school. Ik ben inmiddels wel weer toe aan een beetje ritme.

Toch was het heerlijk om vakantie te hebben. We deden lekker rustig aan en genoten van onze rust. Het is me opgevallen dat de kinderen het zo leuk vinden als ik voorlees, dus leenden we een paar pietje puk boeken van m'n zusje en lees ik elke dag een stukje (nou ja.. 5 hoofdstukken ofzo) voor. Ik vind het zelf ook nog wel leuk. Lekker warm op de bank, tussen de jongens in. A. ligt dan een poosje op bed.

In de vakantie hebben we niet helemaal stil gezeten. Manlief maakte het sifon van de wastafel schoon brrr , repareerde een losse haak, poetste de douche voor me Ja, echt! en kookte een keer eten. Ik deed m'n gewone dagelijkse dingen. We zorgden ervoor dat we ook nog wel leuke dingen deden.

2e Kerstdag bijvoorbeeld.. Ik stelde voor om even weg te gaan. We reden even naar de sluizen in Amerongen en naar het pontje daar:

 We keken naar de ondergaande zon..
 
 Ik droomde weg bij het aanzien van dit huisje..
 
 We leerden de jongens over de 'v'..
 
 Keken bij het pontje..
 
 
Met oud en nieuw waren we thuis en kwamen er vrienden op bezoek. Terwijl zij naar de kerk gingen maakte ik vast het één en ander klaar:
 

 

En nu? Nu is het weer mooi geweest allemaal! Tijd om weer gewone dingen te doen! Aan m'n doelen werken bijvoorbeeld.. Hebben jullie trouwens al gezien dat ik er een nieuw tabblad van gemaakt heb? Nu wordt het echt serieus haha. Hier kun je zien hoever ik ben gevorderd met de doelen. 

Reacties

 1. Wat leuk, met dat pontje varen wij regelmatig over.
  Gr. Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier gehad dus. En ik ben ook wel toe aan een beetje ritme. Hoe gaat het overigens met je middelste zoontje en het licht?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijke vakantie gehad dus,en het is inderdaad weer fijn als ze volgende week weer naar school gaan,in je gewone ritme weer.

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne dagen dus om op terug te kijken! Maar stiekem ook weer lekker als ze volgende week naar school gaan en je weer je gewone ritme kunt aanhouden?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!