Hoe verzend jij pakketpost?

Regelmatig verkoop ik wat via MP dat verzonden moet worden in een pakketje. Meestal zorg ik ervoor dat ik daar een doosje voor in huis heb staan, dat scheelt weer een keer heen en weer fietsen naar de winkel.

Ik gebruik gewoon een doosje uit de winkel of één die manlief meenam of één die ik zelf kreeg. Om het pakketje wat leuker te maken heb ik besloten om bij alles wat ik verkoop boven de 5 euro een kaartje met een bedankje erbij te doen. Dat ziet er zo uit:
Al zeg ik het zelf: het lijkt me leuk om zo je aankopen binnen te krijgen!

Hoe maken jullie pakketjes?Reacties

 1. ik doe er meestal ook een klein kadootje in bijv een doosje lego voor kinderen en bijv geurwaxinelichtjes voor een dame, dat staat gewoon gezellig. groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo leuk!ik zou ook wel een pakje van jou willen ontvangen,hoor!ik kijk straks ook wel eens op markplaats,nog nooit bekeken.bij ons in belgie is dit ebay,kapaza,en tweedehandssites.ikzelf heb daarop nog nooit iets gekocht of verkocht maar mn dochter die mama is van een meisje van 1jaar,verkoopt en koopt daarop vaak leuke mooie kindermerkkledij zoals bv;is ze grote fan van het merk lief en kan ze dan iets kopen voor weinig geld want kindjes groeien snel,hee!grtn uit belgie debora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel verzorgd uit! 'k Zou best wat van jou willen krijgen zo :)

  Groetjes van @Let...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!