Hollen, vliegen, rennen..

Je hebt van die weken waarvan je je later afvraagt 'hoe heb ik het allemaal gedaan'! Momenteel zit ik in een paar van deze weken. Manlief die veel van huis is, A. die voor het eerst op school mocht kijken, een party hier thuis, maar het ALLERMOOISTE... onze vrienden zijn papa en mama geworden! Het hele verhaal ga ik hier niet uit de doeken doen, maar het komt erop neer dat ze al jaren bezig zijn met adoptie en afgelopen vrijdag gebeld zijn: ' het is zover'!


Morgenvroeg hopen ze te vertrekken naar Zuid - Afrika om hun dochtertje van bijna negen maanden op te halen. Spannend... ontroerend... Wat een blijdschap!


Afgelopen zaterdag ben ik samen met m'n vriendin kleertjes gaan kopen. Maatje 74.. sjonge, dat is voor mij lang geleden zeg! Ik voelde me vereerd dat ik mee mocht en heb er echt van genoten.


Door alle drukte publiceerde ik geen eetplan, kwam er niets van m'n wekelijkse klus terecht en had ik al helemaal geen tijd om zomaar te bloggen. Maar goed.. dat komt wel weer!

Reacties

 1. volgens mij voel je je een kersverse tante...leuk hoor! zo lekker mee te genieten met vrienden. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat klopt! Hoewel ik al drie jaar tante ben voel dit wel heel speciaal..

   Verwijderen
 2. Wat een drukte maar ook weer gezellig. Spannende momenten zijn dat ik heb het 2 keer meegemaakt in de familie. 1 uit Srilanka en 1 uit Brazilië. Zijn nu al volwassen kerels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat geweldig!!! Gefeliciteerd voor hen en met je "tante en oom"schap.
  Geniet!!
  groet, WIlma

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Experiment, cake in de broodbakmachine.

Tip: broodbakmix!

Zorgen voor meer rust.. afscheid!